English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Jerebova ulica 14, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ekipa Razvojnega centra Srca Slovenije

Sabina Rovšek, v.d. direktorice
Telefon: 01 89 62 717, e-pošta: direktor@razvoj.si

 
Ana Savšek, namestnica direktorice
Področje delovanja: razvoj turizma, komunikacija
Telefon: 01 89 62 717, e-pošta:
ana.savsek@razvoj.siAna Savšek je po izobrazbi univerzitetna diplomirana etnologinja in kulturna antropologinja in se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružila leta 2008. Pritegnil jo je odgovorni odnos, ki ga podjetje goji do družbe in okolja. Sodeluje pri evropskih projektih, ukvarja se z odnosi z javnostmi ter dela na promociji znamke Srce Slovenije. Posebej jo veseli sodelovanje pri kreativnem timskem delu in soustvarjanju razvojnih zgodb. Delo ji omogoča tudi mnoga potovanja po Evropi, v čemer še posebej uživa, saj tudi prosti čas najraje namenja potovanjem in odkrivanjem sodobnih načinov življenja ljudi.
 

Igor Košir
Področje delovanja: razvoj podjetništva
Telefon: 01 89 62 717, e-pošta: igor.kosir@razvoj.siKot del ekipe Razvojnega centra Igor Košir sodeluje na podjetniških projektih in pri stiku z lokalnimi deležniki in partnerji. Pred tem je bil svetovalec na področju IKT, razvoja izdelkov in »srebrne ekonomije« povezane s prilagajanjem podjetij na staranje prebivalstva in ob tem nastale nove poslovne priložnosti. Svojo kariero je začel v multinacionalni družbi Schneider Electric, kjer je bil kot produktni vodja odgovoren za uvedbo novih izdelkov na trg. Od leta 2005 do leta 2014 je opravljal več vodstvenih vlog (strateška nabava, R&R in kot izvršni direktor) v enem od glavnih slovenskih malih IKT podjetij. Prav tako je bil odgovoren za R&R projekte. Več let je deloval tudi kot neodvisni svetovalec pri razvoju in trženju novih izdelkov za mala in srednje velika podjetja.


Saša Ceglar Vidmar
Področje delovanja: razvoj okolja
Telefon: 01 89 62 713, e-pošta: sasa.ceglar@razvoj.siSaša Ceglar se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružila leta 2005. Zadolžena je za koordinacijo Razvojnega partnerstva središča Slovenije, vključevanja v nacionalne in evropske partnerske mreže ter administrativnega in finančnega vodenja evropskih projektov. Sodobni razvoj vedno bolj temelji na povezovanju in sodelovanju med različnimi deležniki na nivoju lokalnih skupnosti, zato ji velik izziv predstavlja okrepitev sodelovanja lokalnih skupnosti na območju Srca Slovenije in tudi v mednarodnem prostoru. Dobre prakse, ki jih spoznava pri svojem delu na evropskih projektih dokazujejo, da je to mogoče in tudi zelo potrebno. Po izobrazbi je diplomirana geografinja, kar je razlog, da se rada poda na službena ali zasebna potovanja. Veliko ji pomeni timsko delo in dober kolektiv, v katerem vlada zaupanje in kjer se kreirajo nove ideje. Zasebno je mamica dveh sinov, ki jima posveča večino prostega časa.Anita Molka
Področje delovanja: razvoj podjetništva
Telefon: 01 89 62 710, e-pošta: anita.molka@razvoj.si
Anita Molka je univerzitetna diplomirana sociologinja – kadrovska menedžerka z delovnimi izkušnjami na področju poslovnega in projektnega svetovanja. V preteklosti se je ukvarjala s prijavami na razpise za pridobivanje nepovratnih sredstev iz skladov EU za podjetja, organizacije in občine. Pripravljala je tudi poslovne načrte in trženjske strategije. Je soavtorica priročnika »Vse kar bi morali vedeti o zaposlovanju«. Ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije se je pridružila v začetku leta 2014, zadolžena pa je za razvoj podjetništva, administrativno in finančno vodenje evropskih projektov ter VEM svetovanja in registracije za samostojne podjetnike ter družbe z omejeno odgovornostjo. S strani Razvojnega Centra je prav tako vključena v projekte, ki spodbujajo aktivno participacijo in podjetništvo pri mladih. Prosti čas preživlja zelo aktivno, saj je športnica po duši in mamica dveh sinov, svoj mir pa najde v gorah.Mitja Bratun
Področje delovanja: razvoj okolja
Telefon: 01 89 62 713, e-pošta:
mitja.bratun@razvoj.si


Mitja Bratun se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružil leta 2005. V dosedanjem obdobju je pridobil znanja na področju podjetništva, razvoja lokalnih skupnosti in razvoja podeželja. Trenutno dela na področju razvoja podeželja in sodeluje pri vodenju Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, ki predstavlja priložnost, da nosilci projektov iz lokalnega okolja pridobijo sredstva Evropske Unije. Je tudi usposobljen referent točke VEM - Vse na enem mestu za podjetnike. Mitja je umirjen, vztrajen, natančen in z nogami trdno na tleh. Veliko mu pomeni čas, ki ga lahko posveti družini in prijateljem, rad igra nogomet, hodi v hribe in kolesari.Eva Vovk
Področje delovanja: razvoj turizma
Telefon: 01 89 62 710, e-pošta: eva.vovk@razvoj.siEva Vovk je po izobrazbi univerzitetna diplomirana kulturologinja in socialna antropologinja. Njene delovne izkušnje zajemajo področje organizacije kulturnih in športnih dogodkov ter grafičnega oblikovanja. V ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije je zadolžena za promocijo in razvoj turizma. Sodeluje tudi pri evropskih projektih, kjer je vodja komunikacijskih aktivnosti. Verjame v pristnost in iskrenost. V prostem času veliko časa preživi ob knjigah ali pa se poda na dolge sprehode v naravo s njenim štirinožnim kosmatinčkom.


Anamarija Kamin
Področje delovanja: razvoj podjetništva
Telefon: 01 89 62 710, e-pošta: anamarija.kamin@razvoj.siAnamariji Kamin, magistri mednarodnih odnosov, delovanje na različnih področjih in v raznovrstnih delovnih okoljih ni tuje. Izvajanje in spodbujanje razvojnih projektov je v prvi vrsti spoznala z delom na Evropski delegaciji v Turčiji, diplomatske veščine pa pilila kot pripravnica na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Turčiji. Ob tem je v domačem okolju več let aktivno delovala v mladinskem klubu in se tako soočala z izzivi mladinskega dela. Sama pravi, da ji delo v Razvojnem centru Srca Slovenije odpira številna nova znanja in priložnosti za aktivno delovanje v lokalni skupnosti. Delo na mladinskih projektih in evropskih projektih za spodbujanje podjetništva izražajo njeno željo po boljših pogojih za mlade in vse, ki tvorimo to čudovito regijo, kar je tudi dnevna motivacija za delo naprej. Prav naša narava in mnogotere možnosti za preživljanje prostega časa pa so tiste aktivnosti, ki jo v prostem času najbolj razveseljujejo.
 


Suzana Medved
Področje delovanja: razvoj podjetništva
Telefon: 01 89 62 714, e-pošta: suzana.medved@razvoj.siSuzani Medved je kot diplomirani organizatorki managerki delo na področju podjetništva v veliko veselje. Kot VEM svetovalka izvaja registracije za samostojne podjetnike in družbe z omejeno odgovornostjo. Na točkah VEM podjetniki pridobijo vse informacije, ki jih potrebujejo za vstop v svet podjetništva. V današnjih časih je posebej pomembno, da imajo podjetniki, ki ustvarjajo dodano vrednost v okolju, storitve na dosegu roke, saj s svojim delovanjem širijo dobrobit družbe in ustvarjajo nova delovna mesta. Poleg podjetniškega svetovanja se Suzana na Razvojnem centru Srca Slovenije ukvarja z vodenjem računovodstva. Prosti čas najraje preživi v krogu svoje družine.


Produkcija: Peternet