English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Petdesetletniki s plemenitim poslanstvom

9. januar 2012 - Če ste rojeni leta 1962 in letos praznujete svojo 50-letnico, se pridružite projektu Abrahamov ključ Srca Slovenije! Petdesetletniki iz vse Slovenije bodo v okviru projekta zbirali humanitarna sredstva za organizacijo Novi paradoks, ki oskrbuje ljudi s posebnimi potrebami in težavami v duševnem zdravju. Sodelujoče bodo vse leto povezovali izzivi, ki naj bi jih vsak opravil vsaj enkrat v življenju. Skupno praznovanje 50-letnikov bo 14. septembra v Dolskem.

Predaja Abrahamovega ključa voditelju letošnje generacije abrahamov je potekala na Polšniku 7. januarja 2012. Ključ je ob podpori prijateljev in sovrstnikov prevzel Željko Savič iz Dolskega, ki bo preko letošnjega leta skupaj z njimi izpeljal vrsto zanimivih dogodkov, ki naj bi jih vsaj enkrat v življenju opravil vsak Slovenec. Petdesetletniki se bodo tako skupaj odpravili na Triglav, udeležili se bodo obiranja oljk in trgatve, odigrali bodo nogometno tekmo in se skupaj udeležili kolesarskega maratona. Posebej simbolen dogodek bo zasaditev sadnega drevoreda in pa skupno praznovanje 50-letnikov, ki bo potekalo 14. septembra 2012 potekalo v Dolskem.

Pri poteku projekta sodeluje Center za razvoj Litija, saj Abrahamov ključ Srca Slovenije predstavlja nadgradnjo sodelovanja med civilno iniciativo in gospodarstvom, njegova dodana vrednost pa je tudi v izmenjavi znanj ter priložnostih za nove ideje in dejavnosti.

K sodelovanju pri projektu Abrahamov ključ Srca Slovenije ste vabljeni posamezniki iz celotne Slovenije, ki ste bili rojeni v letu 1962 in letos praznujete okroglih 50 let. Več informacij o projektu je na voljo na spletni strani www.srce-slovenije.si.

  
Iz rok iniciatorja projekta Jožeta Kosa je Abrahamov ključ Srca Slovenije prevzel Željko Savič, ki bo zbral  letošnjo generacijo 50-letnikov

Več fotografij: https://picasaweb.google.com/107875934314913053054/AbrahamovKljucPredajaKljucaPolsnik712012

Produkcija: Peternet