English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napoved: Velikonočne dobrote iz Srca Slovenije v Ljubljani

30. marec 2012 - Od 5. do 7. aprila bodo domače dobrote iz Srca Slovenije obogatile Velikonočni sejem v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani na Rudniku. Na prireditvi z razstavo pirhov znanih slovenskih mojstrov bodo na voljo volneni in leseni izdelki, orehi, vino, med in medeni izdelki, čaji, zeliščna mazila in sadne dobrote. Obiskovalci bodo spoznali tudi turistične programe po območju Srce Slovenije.

Na voljo bodo izdelki iz volne Ekološke kmetije Na jasi iz Preske nad Kostrevnico, domači orehi Kmetije Na Kufin iz Ivančne Gorice, ročno izdelane lesene sklede Kmetije Pr Dolšk iz Dol pri Litiji, prvovrstno vino Kmetije Zadražnik, med in medeni izdelki Čebelarstva Dremelj in Eko čebelarstva Vozelj, različni čaji za vse vrste tegob iz Kmetije Pr Janez iz Gradišč pri Litiji, zeliščna mazila Zeliščarstva Hanuman ter sadne dobrote Kmetije Erjavec. Obiskovalci bodo spoznali tudi turistične programe po območju Srce Slovenije.

Velikonočni sejem bodo organizatorji popestrili z razstavo pirhov znanih slovenskih izdelovalcev, razstavo otroških del bližnjega vrtca, ustvarjalnimi delavnicami za otroke in odrasle, predstavo za otroke ter plesnim in glasbenim nastopom.
 

Lokalna hrana do kupcev potuje z Jarininim prepoznavnim kombijem

Produkcija: Peternet