English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Zasaditev lipovega drevoreda v Dolskem

3. april 2012 - Abrahami, ki so se odločili skupaj praznovati svoj okrogli jubilej, so pod okriljem projekta Abrahamov ključ Srca Slovenije zadnjo soboto v marcu zasadili drevored ob cesti iz Dolskega proti Žerjavovemu gradu. Na tem mestu so se nekoč že bohotile krošnje sadnega drevja. Na podlagi zasebne iniciative danes na istem mestu stoji 50 mladih lipovih dreves, ki so jih letošnji petdesetletniki zasadili za prihodnje rodove.

Abrahamov ključ Srca Slovenije je projekt, ki se mu lahko še vedno pridružite in preko aktivnosti, ki se bodo dogajale do konca leta, prispevate donatorska sredstva humanitarni organizaciji Novi Paradoks iz Senožet. Generacija 1962, ki v letošnjem letu praznuje Abrahama, se je namreč odločila, da bo z najrazličnejšimi dogodki za dušo in okolje, v katerem živijo, zabeležila svoj okrogli jubilej.

Zasaditev drevoreda je le eden izmed dobrodelnih dogodkov v okviru projekta Abrahamov ključ Srca Slovenije 2012. Že v soboto, 19. maja 2012, bodo pridruženi Abrahami naredili dobro delo za vzdrževanje in krepitev svojih src in se udeležili kolesarskega maratona od Ljubljane do Metlike in izlet zaključili z obiskom Vinske vigredi v Metliki.

Kolesarske dogodivščine se lahko udeležite vsi, ki letos praznujete svoj 50. rojstni dan, pa tudi vaši bližnji. Podrobne informacije o vseh prihodnjih dogodkih so objavljene na spletni strani www.srce-slovenije.si, pridobite pa jih lahko tudi na telefonski številki 041 337 313 (Željko).

Prisrčno vabljeni v druščino slavljencev!
 

Produkcija: Peternet