English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Kolesarji so preizkusili spretnosti na poligonu v Šentrupertu

26. junij 2012 - Trg v Šentrupertu so v nedeljo, 24. junija, zapolnili kolesarji, ki so se zbrali na 2. maratonu Vzpon v Nebesa, poleg tega pa so na poligonu lahko preizkusili in preverili svoje kolesarske spretnosti in si privozili praktične nagrade.

Projekt CYCLO spodbuja uporabo kolesa kot prevoznega sredstva v vsakdanjem prometu in kolesarskega turizma, v sklopu preventivnih promocijskih aktivnosti pa je Center za razvoj Litija preteklo nedeljo organiziral kolesarski izziv s spretnostnim poligonom na trgu v Šentrupertu kot popestritev kolesarskega vzpona v Nebesa. Kolesarji so se preizkusili v štirih spretnostnih vajah, v katerih so preverili spretnosti ravnotežja, koordinacije in obvladovanje kolesa. Izziva se je udeležilo 20 kolesarjev, ki so za uspešno prevožene naloge prejeli praktični nagradi – svetleč kolesarski brezrokavnik in odsevni trak, s katerim bodo bolj vidni v prometu. Kolesarskega izziva so bili veseli vsi, še posebej pa starši, ki so na poligon pripeljali svoje malčke in tako skupaj izboljšali spretnosti pri vožnji s kolesom.
 

Kolesarji so se preizkusili v štirih spretnostnih vajah, v katerih so preverili spretnosti ravnotežja, koordinacije in obvladovanje kolesa


Na kolesarskem poligunu so se preizkusili tudi najmlajši


Produkcija: Peternet