English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Povezava s strokovnjaki s področja inovativnosti

7. junij 2012 - V okviru evropskega projekta IN-EUR, ki se izvaja preko programa INTERREG IVC je bilo vzpostavljeno regijsko strokovno-posvetovalno omizje (Regional Discussion Table). Sestavljajo ga strokovnjaki z različnih področij vezanih na inovativnost, ki bodo sodelovali pri pripravi in izvedbi regijskih analiz na temo inovativnosti.

Prvo srečanje skupine je potekalo 4. junija 2012 na Centru za razvoj Litija. Po uvodni seznanitvi s projektom, je Mojca Štepic, vodja projekta IN-EUR na Centru za razvoj Litija predstavila znamko Srce Slovenije kot model razvoja lokalne skupnosti. Znamka se namreč v preteklih letih razvija postopoma, skozi različne projekte in s pomočjo številnih deležnikov.

Strokovnjaki, vključeni v regijsko strokovno-posvetovalno omizje bodo sodelovali pri pripravi in izvedbi regijskih analiz o indikatorjih in upravljanju inovativnosti ter metodologijah za merjenje lokalne inovativnosti.

Projekt IN-EUR z vključitvijo zunanjih strokovnjakov predstavlja priložnost za nadaljnji razvoj znamke Srce Slovenije ter omogoča nadgradnjo lokalnih in regijskih politik na področju spodbujanja inovativnosti.
 

Kot zunanji strokovnjaki bodo pri projektu IN-EUR sodelovali: Rupert Gole, mag. Violeta Bulc, Kaja Rangus,
Matej Koren, Metka Stare, Bogo Seme in Jože Kos

Produkcija: Peternet