English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Zagorska tržnica je bogatejša

5. september 2012 - Tržnica v Zagorju je od 1. septembra bogatejša za novo ponudbo domačega sadja in zelenjave. Zadruga za razvoj podeželja Jarina v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi povezuje lokalne kmete in na enem mestu nudi najboljše lokalne pridelke.

Ponudbo želijo povečini sestaviti iz pridelkov domačih, zagorskih kmetov in pridelovalcev iz bližnje okolice. Na stojnici je integrirano pridelana hrana ločena od ekološke, predstavljene pa so tudi kmetije, ki dobavljajo pridelke, s čimer je zagotovljena njihova sledljivost. Tudi ostala ponudba, ki jo Jarina zagotavlja z vidika čim bolj celovite ponudbe, je izključno slovenskega porekla. Pestrost na stojnici je prilagojena glede na letni čas in razpoložljivost pridelkov, postopno pa želijo kupcem ponuditi tudi domače mesnine, sire in mlečne izdelke.

Lokalna ponudba hrane je na tržnici v Zagorju na voljo ob sredah in sobotah, za prodajo na stojnici pa je zadolžena oseba iz Zagorja, izbrana s pomočjo lokalnega zavoda za zaposlovanje. Na tržnici vas bodo postregli domačini, ki smo jih izbrali s pomočjo lokalnega zavoda za zaposlovanje.

Zadruga Jarina vabi vse zainteresirane kmete iz Zagorja in okolice, da ponudijo v odkup za prodajo na zagorski tržnici svoje pridelke (zelenjava, sadje, mesnine, mlečni izdelki, med in izdelki iz medu, itd.).
 

Lokalna ponudba hrane je na tržnici v Zagorju na voljo ob sredah in sobotah

Produkcija: Peternet