English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije partner sejma Kamping & Karavaning

21. september 2012 - Območje Srce Slovenije bo kot partner sodelovalo na 10. sejmu Kamping & Karavaning, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od 27. do 30. septembra 2012. V Marmorni dvorani bomo obiskovalcem predstavili dva nova turistična produkta: Karavaning po Srcu Slovenije in Kolesarjenje v Srcu Slovenije. Pripravljamo tudi mini tržnico Srca Slovenije z zdravimi lokalnimi pridelki.

Sejem bo v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa. Poleg kampov, opreme in storitev bodo na ogled in naprodaj številni avtodomi, počitniške prikolice in mobilne hišice. Vzporedno s sejmom Kamping & Karavaning bo potekal tudi Outdoor, Beach & Play, prvi poslovni sejem specializirane opreme in storitev za turistične ponudnike na prostem.

V trenutnem zahtevnem gospodarskem in socialnem okolju sta povezovanje in iskanje sinergij še kako pomembna. V tem duhu se napoveduje tudi letošnji sejemski dvojček: združitev sejemskih vsebin v kompatibilno celoto, premierna predstavitev največjega prostovoljnega združevanja slovenskih turističnih ponudnikov v bonitetni sistem Pot&Dar, zgledno povezovanje malih podeželskih ponudnikov v zgodbo Karavaning po Srcu Slovenije in še bi lahko naštevali. Na sejmu, ki se odpre na svetovni dan turizma, pričakujejo okrog 20.000 obiskovalcev.
 

Na novinarski konferenci, ki je 19. septembra potekala v kavarni Sputnik v Ljubljani, je novinarjem nov turistični produkt Karavaning po Srcu Slovenije predstavila Ana Savšek iz Centra za razvoj Litija

Produkcija: Peternet