English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Obiskovalci sejma Kamping & Karavaning navdušeni nad novo ponudbo Srca Slovenije

28. september 2012 - Srce Slovenije se je z novimi kolesarskimi potmi in mrežo postajališč za avtodome od 27. do 30. septembra predstavljalo na sejmu Kamping & Karavaning na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na razstavnem prostoru Srca Slovenije se je predstavilo 21 različnih turističnih ponudnikov in pridelovalcev lokalne hrane ter izdelovalcev domače obrti.

Razgibano območje Srca Slovenije, vzhodno od Ljubljane, je s številnimi naravnimi lepotami in ohranjeno dediščino idealna izbira za kolesarski izlet ali počitnice z avtodomom. Srce Slovenije je na sejmu predstavilo zloženko Karavaning po Srcu Slovenije, v kateri je opisanih 14 počivališč za avtodome in trije kampi. Gre za male podeželske ponudnike, od kmetij, gostiln, športnih centrov in kulturnih znamenitosti, ki oblikujejo prijazno destinacijo za avtodome. Nov turistični produkt Karavaning po Srcu Slovenije je novinarjem na tiskovni konferenci že 19. septembra v kavarni Sputnik v Ljubljani predstavila Ana Savšek iz Centra za razvoj Litija.
 

Na sejmu Kamping & Karavaning smo promovirali tudi nove kolesarske poti na območju Srce Slovenije

Obiskovalcem sejma smo na sejmu predstavili tudi nov kolesarski vodič po območju Srce Slovenije, ki ga je Center za razvoj Litija izdal pred kratkim. Obiskovalci sejma so lahko obiskali mini tržnico Srca Slovenije, na kateri so ponudniki s podeželja prodajali svoje zdrave domače pridelke.

Vzporedno s sejmom Kamping & Karavaning je potekal tudi Outdoor, Beach & Play, prvi poslovni sejem specializirane opreme in storitev za turistične ponudnike na prostem. Sejem je bil v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa. Poleg kampov, opreme in storitev so bili na ogled številni avtodomi, počitniške prikolice in mobilne hišice.
 

Utrinek z razstavnega prostora Srca Slovenije na sejmu Kamping & Karavaning v Ljubljani


Nov kolesarski vodič po območju Srce Slovenije je bil obiskovalcem sejma na voljo brezplačno


Primož Longyka, direktor podjetja AA-Press in glavni organizator sejma Kamping & Karavaning, na razstavnem prostoru Srca Slovenije

Produkcija: Peternet