English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Turistični ponudniki zadovoljni s projekti Srca Slovenije

 6. november 2012 - Center za razvoj Litija je 5. novembra 2012 na skupno srečanje povabil turistične ponudnike iz celotnega območja Srce Slovenije. Velika udeležba (25 ponudnikov), zadovoljstvo nad realiziranimi projekti in velik interes za sodelovanje v prihodnje dokazujejo, da gre razvoj na področju turizma v Srcu Slovenije v pravo smer.

Srečanja so se udeležili ponudniki iz občin Dol pri Ljubljani, Ivančna Gorica, Kamnik, Litija, Šentrupert in Šmartno pri Litiji. Prisotni so bili predstavniki hotelov, hostlov, izletniških in turističnih kmetij, kmetij z domačo ponudbo, kampov, oglarske domačije, pa tudi ponudniki priljubljenega aktivnega turizma.
 
Srečanja nad Vačami se je udeležilo 25 turističnih ponudnikov z območja Srce Slovenije

Ponudniki so se seznanili z možnostmi uporabe znamke Srce Slovenije na svojih promocijskih materialih, dobili so informacije o izvedbi usposabljanja, ki bo v januarju potekalo v okviru evropskega projekta AcTour ter izmenjali mnenja o novih turističnih produktih na območju – kolesarske poti in karavaning po Srcu Slovenije.

Vera Lavrič, ki vodi Ekološko kmetijo Pr'Lavrič in je gostila toktratno srečanje, je udeležencem predstavila njihovo dejavnost, ki jo trenutno preusmerjajo v izletniško kmetijo. Janez Kimovec je predstavil Pustolovski park Geoss, ki so ga postavili lansko poletje, trenutno pa je po nadvse uspešni sezoni ravno zaprl svoja vrata. Ponovno bo za obiskovalce odprt spomladi.

Naslednje srečanje s ponudniki bo potekalo v sredo, 14. novembra 2012 ob 10. uri na Mengeški koči. Glavna tema bo predstavitev lokalne turistične ponudbe na spletu – od nove spletne strani Srce Slovenije za področje turizma, do vključevanja na uradni slovenski portal slovenia.info in prisotnosti na družbenih omrežjih.
 
Mojca Štepic s Centra za razvoj Litija je predstavila možnosti za uporabo znamke Srce Slovenije na promocijskih materialih ponudnikov
 

Mojca Hauptman s Centra za razvoj Litija je udeležencem predstavila načrte za prihodnost na področju karavaning in kolesarskega turizma na območju

Produkcija: Peternet