English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napoved: 50-letniki pripravljajo dobrodelni koncert

22. november 2012 - 50-letniki iz Srca Slovenije v soboto, 1. decembra 2012, ob 19. uri v Dolu pri Ljubljani pripravljajo dobrodelni koncert, na katerem bodo med drugim nastopili Julija Kramar, Peter Vode in Ansambel Gamsi. Zbrana sredstva bodo namenili humanitarni organizaciji Novi Paradoks, ki pomaga osebam z motnjami v duševnem razvoju.

Abrahamov ključ Srca Slovenije povezuje 50-letnike, ki želijo svoje leto preživeti na prav poseben način. Letos so skupaj že zasadili drevored, se udeležili kolesarskega maratona in se odpravili na Triglav. Zdaj želijo narediti še korak dlje in pomagati skupnosti, v kateri živijo. Z dobrodelno akcijo za društvo Novi Paradoks bodo ljudem, ki so prepogosto odrinjeni od vsakdanjega življenja, omogočili izboljšanje kakovosti življenja in jim pomagali pri samostojnem bivanju.

Na dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v župnijski dvorani v Dolu pri Ljubljani, bo nastopil tudi Pevski zbor Art Voices Glasbene šole Grosuplje, glasbeniki in vokalisti Pit, člani društva Novi Paradoks, Senožeški tamburaši in Vokalno-instrumentalna skupina Mission Imposible Vrtca Pedenjped.
 

Podprite plemenito namero abrahamov in se jim pridružite! Poleg nakupa vstopnice za dobrodelni koncert lahko svoj dar za društvo Novi Paradoks prispevate tudi v obliki denarnih sredstev ali svojega dela vse do konca letošnjega leta.

Uradno vabilo

Prošnja za donatorstvo
 

Produkcija: Peternet