English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


O trajnostnem turizmu v Srcu Slovenije v Dnevniku na TV SLO

29. november 2012 - V Prvem dnevniku na TV Slovenija 1 je bil v četrtek, 29. novembra 2012, v rubriki Zeleni odtis na sporedu prispevek o trajnostnem turizmu v Tuhinjski dolini in ekologiji v podjetništvu. Poleg Ivana Hribarja, iz Term Snovik, ki je bil gost v studiu, je v prispevku sodelovala tudi direktorica Centra za razvoj Litija, Aleksandra Gradišek.

Ekipa RTV z novinarjem Mirom Štebetom je pripravila prispevek, v katerem je sodeloval dobavitelj lesnih sekancev, ravnateljica OŠ Šmartno v Tuhinju, član Turističnega društva Tuhinjska dolina in direktorica Centra za razvoj Litija. Aleksandra Gradišek je povedala, da »smo v okviru Srca Slovenije podprli smo projekte povezane z lokalno samooskrbo s hrano, telovadnico v lokalnem okolju, hkrati pa jih vključujemo v skupne zelene turistične programe kolesarstva.«

O energetski učinkovitosti Term Snovik je v studiu z voditeljico Jasmino Jamnik spregovoril direktor Term Snovik, Ivan Hribar.

Oddajo si lahko ogledate na povezavi http://tvslo.si/predvajaj/prvi-dnevnik/ava2.151691866/ (začetek prispevka na 13:40).
 

Produkcija: Peternet