English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


VEM točki Litija in MengešVEM točka LITIJA
Jerebova 14
1270 Litija 

T: 01 8962 710
M: 051 312 728

E: vem@razvoj.si

Uradne ure:
PONEDELJEK, 8.00 - 16.00
TOREK, 8.00 - 16.00
SREDA, 8.00 - 16.00
ČETRTEK, 8.00 - 16.00
PETEK 8.00, - 16.00


Stranke sprejemamo po predhodni najavi.Pisarna VEM točke v MENGŠU
Slovenska cesta 28
1234 Mengeš

T: 01 723 81 01
M: 051 312 728

E: vem@razvoj.si

Uradne ure:
SREDA, 9.00 - 16.00
ČETRTEK, 9.00 - 14.00


Stranke sprejemamo po predhodni najavi.
Storitve podjetniške točke:

 • Informiranje vseh ciljnih skupin (mikro, mala in srednja podjetja):
 • pridobivanje ključnih informacij lokalnega oz. regionalnega značaja, uporabnih za vse ciljne skupine naročnika na ključnih področjih poslovanja podjetij in podjetnikov,
 • redno diseminiranje informacijskih paketov z uporabo različnih orodij (e-mail, pošta) do uporabnikov (e-bilten Moj spletni priročnik in ostali paketi informacij),
 • priprava in posredovanje odgovorov na posamezna kompleksnejša vprašanja uporabnikov (e–pošta in osebni stiki), ki se navezujejo na vsebino informacijskih paketov,
 • izvajanje informativno – promocijskih delavnic za vse ciljne skupine naročnika v sodelovanju z naročnikom, Slovenskim podjetniškim skladom in Ministrstvom RS za gospodarstvo, kjer bodo predstavljeni ključni podporni inštrumenti,
 • izvajanje animacijskih in drugih aktivnosti za pridobivanje novih uporabnikov podpornih storitev in za dvig podjetniške kulture na lokalnem območju.
Osnovno svetovanje:
 • Izvajanje osnovnih svetovalnih storitev, povezanih z zagonom, poslovanjem in razvojem podjetij ter osnovno svetovanje potencialnim podjetnikom.
Izvajanje postopkov registracij:
 • preko e-VEM registracijske točke izvajanje registracij in postopkov statusnih sprememb z uporabo e-VEM aplikacije (registracije in statusne spremembe s.p. in d.o.o.),
 • izvajanje osnovnega svetovanja pri postopku registracije in statusnih spremembah uporabnikov,
 • merjenje zadovoljstva in mnenj uporabnikov storitev e-VEM,
 • evidentiranje administrativnih ovir pri poslovanju podjetij.
Ostale aktivnosti:
 • oblikovanje in ažuriranje baze uporabnikov podpornih storitev,

VODENJE POSLOVNIH KNJIG ZA PODJETNIKE:

Kot podjetnik v Srcu Slovenije imate zdaj vsaj 5 dobrih razlogov, da vodenje poslovnih knjig zaupate Razvojnemu centru Srca Slovenije. Nudimo vam cenovne ugodnosti, prihranek časa, pomoč pri odpiranju računa in kreditih, tedensko obveščanje o aktualnih razpisih ter mreženje z ostalimi podjetniki.

1. CENOVNE UGODNOSTI. Prvi mesec brez stroškov vodenja računovodstva!

Na VEM točki Mengeš in Litija se lahko dogovorite za vodenje knjig po resnično konkurenčnih cenah. Za prvi mesec poslovanja vam nudimo brezplačno vodenje poslovnih knjig. Zanesete se lahko na osebno prilagodljivo sodelovanje!

2. PRIHRANKI ČASA. Urejanje predpisanih administrativnih postopkov.

Ko sklenete sodelovanje, lahko za vas urejamo socialna zavarovanja za podjetnike in zaposlene ter vse obvezne prijave podatkov za FURS (DDV in druge obveznosti). Ko kot samostojni podjetnik ali družba z omejeno odgovornostjo odpirate ali spreminjate dejavnost, lahko na VEM točki Mengeš in Litija za vas uredimo vse postopke registracije, sprememb, odjav.

3. RAZMERJA Z BANKAMI. Pomoč pri odpiranju računa in pri kreditih.

Z mislijo na najugodnejše rešitve prav za vaše podjetje vam svetujemo vam pri izbiri banke in bančnih storitev po najugodnejših cenah. Z bančnimi izkušnjami in podjetniškimi znanji vam pomagamo pri pridobivanju kreditov za uresničenje vaših podjetniških vizij.

4. PRAVOČASNOST PRI RAZPISIH. Tedensko obveščanje o priložnostih.

S pravočasnimi obvestili o javnih razpisih, zanimivih za vaše področje dela, vam pomagamo, da pravočasno kandidirate za pridobitev želenih sredstev. O razpisu, ki vas zanima, se vselej lahko posvetujete s strokovnjaki VEM točke Mengeš.

5. MREŽENJE S PODJETNIKI. Izmenjava izkušenj, izobraževanja in svetovanja.

Sodelovanje z Razvojnim centrom Srca Slovenije vam odpira vrata v Podjetniško mrežo, ki razvija regionalne povezave med podjetniki ter med podjetniki in iskalci njihovih izdelkov in storitev.

Potrebujete več razlogov za odločitev? Posvetujte se s svetovalci VEM točke Litija. Pokličite po telefonu 051 312 728 in se dogovorite za srečanje ali pišite na irena.tonin@razvoj.si.


Več podjetniških vsebin najdete na poslovnem portalu Srca Slovenije:
http://www.srce-slovenije.si/podjetnistvo/


Dodatne informacije: Irena Tonin

 

Sorodne novice

28.3.2017 V letu 2016 na VEM točkah Srca Slovenije 621 postopkov

25.1.2017 Podjetniške priložnosti za brezposelne

Arhiv vseh novic
Produkcija: Peternet