English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napoved: Usposabljanje za dopolnilne dejavnosti na kmetijah - 2. del

12. april 2013 - Tradicionalna znanja, povezana s pridelavo hrane in drugimi kmečkimi deli, so odlična priložnost za razvoj podjetniških zgodb na podeželju. Verjamemo, da svojo edinstveno zgodbo lahko razvijete tudi vi! Zato smo za vas pripravili usposabljanje z vsebinami, ki vas bodo opogumile, da naredite prve korake na poti do uspeha.

Usposabljanje se je že začelo, vendar se mu lahko interesenti še vedno pridružite! Zasnovano je tako, da boste dobili čim več odgovorov na vaša vprašanja, sočasno pa boste imeli tudi priložnost za razvoj lastne ideje:

  • PRILOŽNOSTI, KI JIH PRINAŠA DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI
Mag. Jožica Vodopivec Rozman, višja koordinatorka s področja kmečke družine in dopolnilnih dejavnosti na Kmetijsko-gozdarski zbornici Slovenije, bo predstavila osnove za registracijo dopolnilne dejavnosti ter priložnosti, ki jih ta prinaša. Izpostavili boste lahko konkretna vprašanja ter poiskali odgovore na vaše izzive. V zaključnem delu delavnice bo Nuša Čuček, strokovnjakinja s področja računovodstva, predstavila novo davčno zakonodajo, ki ureja področje dopolnilnih dejavnosti.

Četrtek, 11. april 2013, od 15.00 do 17.30; Kmetija Erjavec, Gorenja vas, Ivančna Gorica

  • KAKO DO ZGODBE O USPEHU
Uvodoma bo mag. Ladeja Godina Košir predstavila moč in pomen zgodb. Osvetlila bo ključna (trženjska) vprašanja, na katera si moramo odgovoriti, ko se podajamo v svet podjetništva. Sledile bodo osebne zgodbe posameznikov, ki so s pomočjo registrirane dopolnilne dejavnosti uspešno razvili samostojno podjetniško pot (peka kruha, zeliščarstvo, predelava sadja, zelja). Druženje bomo zaključili s pogovorom.

Sreda, 17. april 2013, od 15.00 do 17.30; Gostilna pri Rozi, Jelša, Šmartno pri Litiji

  • STROKOVNA EKSKURZIJA Z OGLEDOM DOBRIH PRAKS
Junij 2013



Prijave na elektronski naslov mojca.hauptman@razvoj.si ali na telefonsko številko 01 89 62 710. Število mest je omejeno.

Za udeležence, ki prihajate iz občin, ki sofinancirajo program Razvojnega partnerstva središča Slovenije (Dol pri Ljubljani, Litija, Ivančna Gorica, Mengeš, Šentrupert, Šmartno pri Litiji in Zagorje ob Savi) je izobraževanje brezplačno. Za ostale udeležence je cena 20 EUR na srečanje, za ekskurzijo pa bo objavljena naknadno. Ob zaključku prejme vsak udeleženec potrdilo o opravljenem usposabljanju.

Vabilo na usposabljanje

Produkcija: Peternet