English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Individualno svetovanje za nadaljnji razvoj podjetniških idej

13. september 2013 - Po seriji usposabljanj za razvoj podjetništva na našem podeželju lahko posamezni rokodelci, kmetje, nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji, kandidati za osebno dopolnilno delo in društva oz. vsi, ki se ukvarjate s tradicionalnimi dejavnostmi na podeželju koristite možnost našega individualnega svetovanja. Verjamemo, da smo na na usposabljanjih mnoge spodbudili k resnemu razmišljanju o lastni podjetniški poti. Želimo vam pomagati, da dosežete svoj cilj.

Za začetnike oz. tiste, ki šele razmišljate o registraciji dejavnosti, ki bi vam omogočala legalno prodajo vaših izdelkov ali storitev, smo pripravili brezplačno usposabljanje Z idejo do zaslužka, ki bo potekalo v torek, 17. septembra 2013, ob 17. uri v prostorih TIC Dolsko (Dolsko 55, Dol pri Ljubljani). Dobili boste osnovne informacije o tem, za kakšno dejavnost se odločiti na začetku poslovne poti. Več informacij najdete v priloženem vabilu.

Za tiste, ki imate bolj specifične potrebe in potrebujete našo individualno pomoč, pa smo pripravili možnost svetovanja z ekipo naših zunanjih strokovnjakov. Morda potrebujete pomoč pri posameznih korakih, s katerimi boste zagotovili formalnostim ob registraciji podjetja, morda potrebujete HACCP načrt za vašo živilsko dejavnost, svetovanje glede oblikovne podobe vaših rokodelskih in drugih izdelkov ali embalaže, oblikovanja vaše zgodbe, pomoč pri pridobitvi certifikata kakovosti ali kakšen drugačen nasvet?

Vabimo vas, da se prijavite na individualni sestanek, na katerem bomo natančneje opredelili, kakšno pomoč bi potrebovali. Pokličite nas na 01 89 62 719 ali nam pišite na mija.bokal@razvoj.si. Vaš klic pričakujemo do srede, 18. septembra 2013.

Del stroška, ki bo nastal s tega naslova, bomo krili s projekta, delno pa boste našo svetovalno storitev sofinancirali sami. V kakšnem obsegu, se bomo dogovorili individualno. Zaradi omejenosti sredstev boste imeli prednost tisti, ki se boste prijavili prvi. Našo storitev lahko koristite posamezni rokodelci, kmetje, nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji, kandidati za osebno dopolnilno delo in društva oz. vsi, ki se ukvarjate s tradicionalnimi dejavnostmi na podeželju.

Četudi naše pomoči ne potrebujete, so vas pa naša usposabljanja spodbudila k dodatnim korakom v smeri razvoja vaše dejavnosti, vas prosimo, da nam to sporočite, saj vas želimo spremljati pri vašem nadaljnjem razvoju in vas obveščati o aktualnih zadevah.

Za lažji začetek vaše podjetniške poti smo pripravili tudi sva priročnika: Vodila za oblikovanje uspešne podjetniške zgodbe: Od ideje do blagovne znamke in Priročnik za začetnike: Možnosti registracije podjetniške dejavnosti na podeželju. Prelistajte ju, morda boste našli kakšno uporabno informacijo.


























 Skupaj z zunanjimi sodelavci bomo poiskali odgovore na vaša vprašanja - vabljeni k sodelovanju!


Produkcija: Peternet