English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Druženje abrahamov petih generacij na božičnem koncertu

18. december 2013 - Abrahame petih generacij, ki jih združuje projekt Abrahamov ključ Srca Slovenije, vabimo na skupno praznovanje z obiskom prav posebnega božičnega koncerta, ki bo v sredo, 25. decembra 2013, ob 20. uri v cerkvi sv. Nikolaja v Litiji.
Uživali boste na koncertu, ki ga pripravlja Zbor Sv. Nikolaja iz Litije skupaj s svetovno znanim ameriškim dirigentom André J. Thomasom. Zbor Sv. Nikolaja je mednarodno priznan zbor, prejemnik številnih odličnih priznanj ter med najboljšimi zbori v Sloveniji.

Z udeležno na koncertu boste podprli prizadevanja mladih pevcev, ki v zboru prostovoljno prepevajo iz vseh koncev Srca Slovenije. Karte lahko naročite najkasneje do ponedeljka, 23. decembra 2013, do 10. ure. Za dodatne informacije se lahko obrnete na Jožeta Kosa (041 615 020). Karte boste lahko dvignili pol ure pred koncertom na Turistični točki Srca Slovenije na Valvazorjevem trgu 10 na ulici v bližini cerkve sv. Nikolaja v starem mestnem jedru Litije.

Po koncertu bo sledilo druženje zbranih abrahamov vseh generacij, ki so doslej praznovale pod okriljem Abrahamovega ključa Srca Slovenije. 

Vabilo na koncert
 

Nagovor abrahamom
 


Produkcija: Peternet