English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Dobrodelni koncert Abrahamov ob materinskem dnevu

12. marec 2014 - 50-letniki iz Srca Slovenije pripravljajo v soboto, 22. marca 2014, ob 19. uri v Kulturnem domu Dolsko dobrodelni koncert ob materinskem dnevu. Na koncertu bodo med drugimi nastopili Julija Kramar, Peter Vode in Nataša Madjar. Zbrana sredstva bodo namenili preko Župnijske Karitas Dol pri Ljubljani dvema družinama v finančni stiski.

Abrahamov ključ Srca Slovenije povezuje že šesto leto zapored 50-letnike, ki želijo svoje jubilejno leto preživeti na prav poseben način. Poleg dobrodelnega koncerta bodo letos izvedli še več drugih skupnih športno-družabno obarvanih akcij. K sodelovanju vabijo vse abrahame, ki letos praznujejo svoj okrogli 50. Jubilej in vse druge ljudi dobre volje, ki podpirajo tovrstni način skupnega praznovanja.  

Na dobrodelnem koncertu, ki so ga naslovili Za mamino srce, za sr(e)čno prihodnost, bodo sodelovali poleg Julije Kramar, Petra Vodeta in Nataše Madjar še Mešani pevski zbor Svete Helene, Senožeški tamburaški orkester, Ženska vokalna skupina Lipa in Jure Hudoklin.

Podprite plemenito namero abrahamov in se jim pridružite! To lahko storite z nakupom vstopnice v predprodaji na različnih lokacijah v občini Dol pri Ljubljani ali pred sami dogodkom na lokaciji prireditve, lahko pa tudi z neposrednim nakazilom denarja na bančni račun Župnijske Karitas Dol pri Ljubljani 24200-9010568840, ki je odprt pri Reiffeisen Banki.
 


Produkcija: Peternet