English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ustanovljena Mreža rokodelcev Srca Slovenije

25. april 2014 - Na Geometričnem središču Slovenije je bila v četrtek, 24. aprila, ustanovljena Mreža rokodelcev Srca Slovenije, ki jo koordinira Razvojni center Srca Slovenije. Mreža bo povezovala tradicionalna rokodelska znanja s sodobnimi podjetniškimi pristopi. Hkrati bo spodbujala k večji kakovosti rokodelskih izdelkov in njihovi širši promociji, prenosu znanj na mlajše generacije in k učinkovitejšemu skupnemu trženju doma in po svetu.
 
Rokodelci in drugi udeleženci so na Geometričnem središču Slovenije prisluhnili okrogli mizi z naslovom "Je rokodelstvo lahko priložnost?", na kateri je med drugim sodeloval tudi etnolog dr. Janez Bogataj. Ob skupnem druženju so si ogledali izdelke nekaterih ustvarjalcev in izmenjali mnenja kje vidijo priložnosti znotraj mreže.

Vse tiste, ki jih zanimajo sodelovanje v mreži in naše skupne aktivnosti, vabimo, da nam sporočite na spodaj navedene kontaktne naslove svoje podatke, da vas dodamo na seznam prejemnikov Rokodelskih novic iz Srca Slovenije, ki jih bomo odslej prav tako pripravljali.   
 

K Mreži rokodelcev Srca Slovenije je na ustanovnem dnevu na GEOSS-u slovesno pristopilo 40 prvih članov (foto: Matej Povše)
 

Okrogla miza: "Je rokodelstvo lahko priložnost?" (foto: Matej Povše)

Produkcija: Peternet