English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na turističnem sejmu CMT v Stuttgartu

25. januar 2016 - S postajališči za avtodome se je Srce Slovenije od 16. do 24. januarja 2016 predstavljalo v Stuttgartu v Nemčiji na devet dni trajajočem turističnem in karavaning sejmu CMT (Caravan, Motor und Touristik). Sejem so obiskali predvsem prebivalci nemške zvezne dežele Baden-Württemberg, ki je za slovenski turizem perspektivna zaradi visoke kupne moči prebivalstva, pa tudi zaradi bližine.

V okviru sejma so vsako leto predstavljene prve napovedi trendov prihajajoče turistične sezone. Srce Slovenije je letos prvič svojo ponudbo postajališč za avtodome predstavilo v okviru nemškega združenja Mein Platz, ki promovira nemška in tuja postajališča za avtodome. Mein Platz se je obiskovalcem sejma predstavil na 44 kvadratnih metrih razstavnih površin v Hali 7. Srce Slovenije je na sejmu promoviralo mrežo postajališč za avtodome, v katero je vključenih 20 turističnih ponudnikov iz območja Srce Slovenije, povezali pa smo se tudi z Gostilno Livada, ki nudi počivališče za avtodome na obrobju Ljubljane.

Srce Slovenije je s svojo ponudbo predstavljeno tudi v novem katalogu »Stellplätze 2016«, ki ga je združenje Mein Platz izdalo ob odprtju sejma v nakladi 150.000 izvodov. V času sejma je bilo razdeljeno 17.000 izvodov kataloga 2016 med končne uporabnike, kar je absolutni rekord, glede na število obiskovalcev sejma. Posebej intenzivno smo na sejmu CMT promovirali Terme Snovik, Kamp Alpe in Kamp Resnik iz Kamnika. Terme Snovik so se na sejmu predstavljale tudi z gospodarsko interesnim združenjem v tematski dvorani aktivnih počitnic.

Sicer se je Slovenija na sejmu CMT 2016 predstavljala na slovenski stojnici v organizaciji STO in predstavništva slovenskega turizma v Nemčiji. Kot dodatno aktivnost promocije Slovenije je organizirala srečanje s partnerji slovenskega turizma, ki se ga je udeležila tudi predstavnica Srca Slovenije Ana Savšek. Udeležence srečanja sta nagovorili vodja Predstavništva STO v Nemčiji Majda Rozina Dolenc in veleposlanica RS v Nemčiji Marta Kos Marko.


Predstavitev Srca Slovenije v novem katalogu »Stellplätze 2016«

Naslovnica novega kataloga »Stellplätze 2016«





Vodja Predstavništva STO v Nemčiji Majda Rozina Dolenc, veleposlanica RS v Nemčiji Marta Kos Marko, direktor združenja Mein Platz Roman Bauer, direktorica Caravan Ljubljana Tjaša Gruenfeld, predstavnica Razvojnega centra Srca Slovenije Ana Savšek in dr. Cornelia Eberle





Produkcija: Peternet