English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Praznični Vikend odprtih vrat v Litiji

10. junij 2016 - Na tretjem Vikendu odprtih vrat, ki ga Razvojni center Srca Slovenije v sodelovanju z Občino Litija organizira od petka, 17. junija, do nedelje, 19. junija, bodo obiskovalci doživeli praznično Litijo. Na sobotnem Festivalu skupnosti se bodo predstavila društva, kmetije in podjetniki iz krajevnih ter mestnih skupnosti občine. Sočasno bo potekala Poletna muzejska noč, največja promocijska akcija slovenskih muzejev in galerij. Pridružila se bosta tudi Javni zavod za kulturo, mladino in šport Litija z Mestnim muzejem Litija ter Društvo za razvoj podeželja LAZ s Stalno zbirko savskih prodnikov na Bregu pri Litiji.

Obiskovalci bodo vse informacije o Vikendu odprtih vrat prejeli na Turistični točki Srca Slovenije. Čakajo jih športni, adrenalinski in konjeniški izzivi v slogu divjega zahoda. Na stežaj bodo vrata odprli lokalni rokodelski lesarski in lončarski mojstri, manjkale ne bodo niti dobrote domačih gostiln. Obiskovalci bodo lahko sodelovali tudi v nagradni igri; glavna nagrada je tridnevno bivanje v koči Košutnik na Veliki planini.

Podrobnejši program in opis zbranih ponudb si lahko ogledate na www.srce-slovenije.si/turizem/vikendi.Produkcija: Peternet