English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vabljeni na 9. Dneve podjetništva

4. november 2016 - V torek, 8. novembra in sredo, 9. novembra 2016, Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data d.o.o. organizirata dvanajst predavanj z vsebinami, ki so zanimiva za vsakega podjetnika. Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Vsa predavanja bodo potekala v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prvi dan, v torek, 8. novembra, bo uvodoma vsebina o vseh spremembah mini davčne reforme 2017. Namreč, sprememba dohodninske lestvice prinaša manko v proračunu. Nekaj več kot 50 odstotkov manka pa bo nadoknadila sprememba, ki bo z dvema odstotnima točkama več obdavčila dobiček podjetij (iz 17 na 19 odstotkov). Gre torej za bistveno spremembo Zakona o davku od dohodka pravnih oseb (ZDDPO-2), ki bo stopila v veljavo januarja prihodnje leto.

Nadaljnje pa bo na 9. Dnevih podjetništva govora tudi o priložnostih in nevarnostih sodobne spletne prodajne in transparentnosti trga, na mini panelu pa bo govora o enem pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, to je podpora izboljševanju poslovnih procesov, v zvezi s tem pa bodo omenili tudi nov razpis za mala in srednja podjetja. Beseda bo tekla tudi o tem, zakaj je pomembno to, kako in na kakšen način komuniciramo in brusimo svoja komunikacijska orodja ter o tem, kako na znanstveni način napovedati podjetnikovo prihodnost. Dotaknili se bomo tudi dela v tujini in s tem povezanih obdavčitev ter napotenih delavcev na delo v tujino.

Drugi dan, v sredo, 9. novembra, se bomo uvodoma podali na nove trge, še vedno govorili o prodaji, ter o podjetniških idejah in tem, kako jih zaščititi. Govorili bomo tudi o tem, kako pomemben je prvi vtis, ko spoznavamo nove poslovne priložnosti, sodelovali pa boste lahko tudi na okrogli mizi na temo evropskih sredstev za podjetnike. Drugi dan tega brezplačnega dvodnevnega dogodka, ki ga podjetniki in vsi bodoči podjetniki nikakor ne smete zamuditi, bomo zaključili z vedno aktualnim digitalnim marketingom.



PROGRAM:
Nekaj terminov pa je že zasedenih in sicer:
  • PRODAJA, PRODAJA, PRODAJA (9.11. OB 9.30)
  • NAREDITE DOBER PRVI VTIS (9.11. OB 12.30)






Produkcija: Peternet