English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Svetovanja in izobraževanja o promociji in prodaji za rokodelce

8. oktober 2018 - Razvojni center Srca Slovenije izvaja te dni za rokodelce in ustvarjalce, ki sodelujejo v projektu sodelovanja LAS Zgodbe rok in krajev, individualna svetovanja na temo promocije in prodaje izdelkov. Svetovanja izvajata Igor Košir in Matej Kosmina s pestrimi izkušnjami iz podjetniškega sveta.

Individualnim svetovanjem bo sledilo še skupno izobraževanje za vse zainteresirane rokodelce, in sicer v četrtek, 18. oktobra 2018, od 16.00 do 20.00 v Dolskem (Vegov hram). 

Med izobraževanjem se bomo posvetili naslednjim temam:
  • temeljne kompetence rokodelca: rokodelec kot podjetnik, načrtovanje organizacije, proizvodnje, prodaje, marketinga, analitike;
  • promocija in prodaja rokodelskih izdelkov in rokodelca kot podjetnika, poudarek na promociji izdelkov in interakciji s kupci;
  • delavnica z udeleženci na temo prepoznavanja novih tržnih poti, orodjih za učinkovito prodajo rokodelskih izdelkov, prodaje in marketinga izdelkov, internetna prodaje, prodajni portalov.
Prijave: Mija Bokal, 01 89 62 713, mija.bokal@razvoj.si

Aktivnost bo izvedena v sklopu projekta sodelovanja LAS Zgodbe rok in krajev, ki ga sofinanciratata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vabilo




Produkcija: Peternet