English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vabilo na srečanje s turističnimi ponudniki Srca Slovenije

11. februar 2019 - Turistične ponudnike Srca Slovenije vabimo na delovno srečanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 18. februarja 2019, ob 16.30 v Mestnem muzeju Litija (Cesta komandanta Staneta 2, Litija). 

Pripravljamo naslednje teme:
  • dobre prakse s področja turizma v Srcu Slovenije ter pridobitev povratnih informacij glede prihajajočih izobraževanj za turistične ponudnike;
  • predstavitev 3. javnega poziva Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije in možnosti prijave projektov z območja LAS Srce Slovenije (rok za prijavo je predvidoma do 15. 4. 2019);
  • izmenjava idej za skupni projekt s področja turizma za črpanje sredstev iz LAS Srce Slovenije (predlagamo nadgradnjo vsebin s področja avtodomarskega turizma, lahko pa najdemo tudi kakšno drugo povezovalno vsebino).
Po srečanju vas skupaj z ZKMŠ Litija vabimo na ogled rudnika Sitarjevec, ki je od lanskega leta spet odprt za obiskovalce. Sodi med večja in bogatejša rudna nahajališča v Sloveniji. V njem so kopali zlasti svinčevo in živosrebrno rudo, zanj je značilno tudi veliko bogastvo raznovrstnih mineralov. Ob obisku vam bomo postregli s sitarjevško malico.

Prosimo, da se zaradi organizacije ogleda rudnika obvezno predhodno prijavite do četrtka, 14. 2. 2019, po elektronski pošti mija.bokal@razvoj.si ali na telefonski številki 01 - 89 62 713.

Na dogodku vam bomo razdelili tudi aktualni koledar dogodkov v Srcu Slovenije za leto 2019 in druge promocijske materiale, ki so na voljo.

Srečanje je sofinancirano s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Dobrodošli! 

Vabilo




Produkcija: Peternet