English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izšla je knjižica »Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2019«

4. februar 2019 - Se radi družite in spoznavate nove ljudi ter se v prostem času radi udeležujete dogodkov v domačem in sosednjem kraju? V novi knjižici s koledarjem prireditev je preko 380 dogodkov, ki se bodo v letošnjem letu odvijali v občinah Litija, Šmartno pri Litiji, Kamnik in Lukovica.

Gre za ustvarjalne in izobraževalne delavnice, športne dogodke, festivale, plesne in glasbene prireditve, sejme, razstave, gledališke predstave in folklorne ter kulturne prireditve. Nov koledarček je Razvojni center Srca Slovenije prvič predstavil na sejmu Natur Alpe Adria, ki je potekal konec januarja na gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Knjižica »Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2019« bo od sredine februarja brezplačno na voljo na sedežu Razvojnega centra Srca Slovenije (Jerebova ulica 14) in na Turistično-informativnih točkah v Litiji (Valvazorjev trg 10), Šmartnem pri Litiji (Staretov trg 25 in na gradu Bogenšperk) ter Kamnik (Glavni trg 2). Našli jo boste tudi pri nekaterih ponudnikih na območju sodelujočih občin.

Sprotno načrtovanje aktivnosti vam vselej omogočata tudi spletni napovednik dogodkov na portalu srce-slovenije.si in Facebook stran Srce Slovenije.




Produkcija: Peternet