English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Javni zavod Bogenšperk vabi k sodelovanju na 1. Spomladanskem sejmu

Pomlad je že skoraj tu, prav tako 1. Spomladanski sejem, ki ga organizira Javni zavod Bogenšperk. K udeležbi vabimo lokalne in druge ponudnike z umetnostno-obrtniškimi izdelki ali prehrambnimi pridelki in izdelki, da predstavijo tradicionalno domačo obrt, kulinariko in ostale dejavnosti. Tema sejma je pomlad in vse kar pomlad prinaša: prebujanje rastlin, cvetenje, čiščenje, urejanje vrta in okolice, … 
 
 
Spomladanski sejem bo potekal v soboto, 23. marca 2019, od 9. – 13. ure, v središču Šmartnega pri Litiji, na trgu pred cerkvijo. 
 
 
Prispevek za vašo udeležbo na sejmu znaša 20 €, če na našem sejemskem dogajanju sodelujete prvič. Stojnice bo zagotovil organizator. V primeru prodaje izdelkov morate imeti urejeno poslovanje v skladu z veljavno zakonodajo. Javni zavod Bogenšperk, kot organizator dogodka, namreč ne bo odgovarjal za morebitne sankcije v primeru kršitve zakonodaje. 
 
 
Vse zainteresirane prosimo, da izpolnite prijavnico in jo pošljite na elektronski naslov: turizem@bogensperk.si , najkasneje do ponedeljka, 11. marca 2019. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 040 856 568 ali pišite na: turizem@bogensperk.si. 

Vabilo - Spomladanski sejem

Prijavnica - Spomladanski sejem



 
 
 

Produkcija: Peternet