English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Brezplačna praktična delavnica "Kako narediti dobro fotografijo?"

22. marec 2019 - Ljudje kupujemo z očmi. V oglaševanju velja, da slika pove več kot tisoč besed. Zato je fotografija tista, ki mora prepričati kupca, da je izdelek vreden pozornosti in nakupa.

Danes se že velik del prodaje odvija po spletu, veliko priložnost predstavljajo socialna omrežja, kot je Facebook, Instagram, Pinterest, itd. Dobra fotografija lahko bistveno poveča možnost prodaje vaših izdelkov ali storitve. Naučite se drobnih trikov, kako ustvariti s preprostim fotoaparatom dobro fotografijo!

Vabimo vas na brezplačno praktično delavnico »KAKO NAREDITI DOBRO FOTOGRAFIJO«, ki bo v četrtek, 28. marca 2019, od 17. do 19. ure v Mestnem muzeju Litija (Cesta komandanta Staneta 2, Litija).

Z nami bo vrhunski fotograf Matej Povše, eden najbolj prepoznavnih fotografov v slovenskem prostoru, dobitnik številnih prestižnih nagrad in soustvarjalec Srca Slovenije.

S seboj prinesite: telefon z možnostjo fotografiranja, kakšen svoj izdelek, ki ga želite na delavnici fotografirati; kakšno podlago ali dodatke za ozadje; digitalni fotoaparat (če ga imate); lastno foto opremo (če jo imate) za nasvete, kako jo najbolje uporabiti; nekaj svojih fotografij (lahko so na vašem telefonu), če želite povratne informacije.

Prosim, da svojo udeležbo potrdite do srede, 27. marca 2019, na elektronski naslov mija.bokal@razvoj.si ali po telefonu 01 896 27 13. Veselimo se srečanja z vami!






Produkcija: Peternet