Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: Brezplačna delavnica na temo razpršenih hotelov
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Brezplačna delavnica na temo razpršenih hotelov

5. junij 2019 - Imate nepremičnino, ki ima tržni potencial in je namenjena občasni uporabi, a večino časa popolnoma neizkoriščena? Vas zanima, kako urediti vse potrebno (zakonodaja, oprema, postopek), da bi lahko oddajali vašo hišo, vikend, stanovanje ali kmetijo?

Razpršeni hotel je inovativen model prenočitvenega turizma, skozi katerega lahko povezano lokalno prebivalstvo uporabi vse obstoječe vire in poveže različne dejavnosti v enovito, edinstveno in zato privlačno turistično ponudbo. Je sodobna oblika poslovnega sodelovanja večjega števila posameznikov (lastnikov ali upravljalcev nepremičnin), ki v sklopu turistične kooperative skupaj upravljajo razpršen hotel in izvajajo dejavnost sobodajalstva, turističnih nastanitev in drugih programov v turizmu.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni delavnici na temo razpršenih hotelov, ki bo v četrtek, 13. 6. 2019, ob 16. uri v Mestnem muzeju Litija, Cesta komandanta Staneta 2.

Delavnico bo vodil gospod Uroš Buda, direktor podjetja Tour AS d.o.o., v katerem so eni izmed prvih v Sloveniji začeli razvijati ponudbo kvalitetnih privatnih nastanitev v Ljubljani. Skupaj bomo spoznali kako začeti z modelom razpršenega hotela, kakšni so plusi in minusi takšnega modela in kako ga pripeljati do poslovne uspešnosti.
Da si bomo koncept razpršenega hotela lahko bolje predstavljali, nam bo obstoječo dobro prakso predstavil gospod Matjaž Pavlin iz Turistične Agencije Kompas Novo mesto, v kateri so v model razpršenega hotela združili dolenjske zidanice.

Prosim, da svojo udeležbo potrdite do torka, 11. 6. 2019, na elektronski naslov tina.pregel@razvoj.si ali po telefonu 01 896 27 14.

Veselimo se srečanja z vami!

 

Produkcija: Peternet