English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vzemite si čas zase in za svoje bližnje ter se skupaj podajte na izlet po Srcu Slovenije

30. junij 2020 - Srce Slovenije, ki se razteza od goratega sveta Kamniško-Savinjskih Alp na severu prek dolin in hribovij ob Savi do vinorodnih gričev Dolenjske na jugu, je zelo razgibano in ponuja polno nepozabnih doživetij. Vzemite si čas zase in za svoje bližnje ter se skupaj podajte na izlet po Srcu Slovenije. Za vas smo pripravili nekaj predlogov za obisk Kamnika.

V vročih poletnih mesecih iz mesta pobegnite na edinstveno Veliko planino, ki vabi na obisk med pastirje, na sprehode po prostranih pašnikih ter k ogledu kulturnih in naravnih zanimivosti po stopinjah pastirjev. Nihalka na Veliko planino vozi vsak dan med 8.30 in 18.00. Na vrh se lahko podate peš ali s sedežnico, ki obratuje vsak dan od 9.00 do 17.30. Od tam se sprehodite do edinstvenega pastirskega naselja. Svojevrstna posebnost je Preskarjeva bajta s pastirskim muzejem, ki jo najdete na robu pastirskega naselja. Za zaključek aktivnega dneva se nagradite z domačimi sirovimi štruklji ali drugimi pastirskimi dobrotami v gostišču Zeleni rob.

Osvežitev v sončnih poletnih dneh lahko poiščete v Tuhinjski dolini, kjer se nahajajo najvišje ležeče terme v Sloveniji – eko terme Snovik. Ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe boste uživali v zunanjih in notranjih termalnih bazenih ali se razvajali v wellness centru. Sprehodili se boste lahko med urejenimi vrtovi, se razgibali v telovadnici v naravi, se podali po bosonogi poti ali po številnih drugih peš in kolesarskih poteh v okolici. V kolikor vam nemirna popotniška duša še ne dovoli povratka domov, izkoristite turistične vavčerje za bivanje v apartmajih in ostanite kakšen dan dlje. Zakaj pravzaprav ne bi letošnjega dopusta preživeli kar v Snoviku? 

S pozitivno energijo se napolnite v Zdravilnem gaju Tunjice. V naravnem zdravilnem gaju, kjer so na 10 tisoč kvadratnih metrih različni energijski centri ter izvir Žive vode, se lahko regenerirate samostojno ali izkoristite strokovno terapevtsko vodenje. Prijazen sprejem in drobna presenečenja, ki vas čakajo ob obisku, vas bodo spodbudila k dodatni sprostitvi ob različnih masažnih, sprostitvenih in protibolečinskih tehnikah, slikanju avre in osebnem svetovanju. Tako boste ponovno vzpostavili ali ohranili svoje telesno in duševno ravnovesje. Če se v Tunjice podajate v dvoje, lahko izkoristite tudi njihov vavčer paket in se 4-krat spočijete v skrbno izdelanih glamp hišicah.

Obiščite Srce Slovenije in ustvarite nepozabne poletne spomine!

Zdaj je čas. Moja Slovenija.




Produkcija: Peternet