Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 LAS Srce Slovenije :: Srce Slovenije na LAG Summer Festivalu v Biogradu na Moru
English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na LAG Summer Festivalu v Biogradu na Moru

7. julij 2014 - V Biogradu na Moru na Hrvaškem je od 4. do 6. julija 2014 potekala mednarodna prireditev LAG Summer Festival, na kateri so se predstavile hrvaške lokalne akcijske skupine. Kot edini slovenski LAS je na prireditvi sodelovala Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije.

Na stojnicah ob rivi se je z domačimi proizvodi predstavljalo 66 hrvaških lokalnih akcijskih skupin ter 22 LAS-ov iz desetih drugih evropskih držav. Organizator festivala je bil LAG Laura iz Biograda na Moru, ki je eden najuspešnejših hrvaških LAS-ov. Njegov predsednik van Čupić je poudaril, da želijo povezati »zeleno i plavo«, kar simbolizira prepletanje zaledja z morsko obalo.

Srce Slovenije se je predstavilo tudi v uradnem delu festivala, s prezentacijo hrvaškim lokalnim akcijskim skupinam o učinkovitosti črpanja Leader in drugih evropskih sredstev.


LAG Summer Festival


Kot edini slovenski LAS je na prireditvi sodelovala Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije

Organizator festivala je bil LAG Laura iz Biograda na Moru, ki je eden najuspešnejših hrvaških LAS-ov

Produkcija: Peternet