English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ponudniki iz Srca Slovenije se bodo predstavili na sejmu AGRA

26. julij 2010 - Tako kot v preteklih letih tudi letos za konec avgusta pripravljamo promocijo območja Srca Slovenije na sejmu mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Območje bo celovito predstavilo svojo turistično ponudbo: kulinariko, dediščino, turistične programe in doživetja, zastopali pa ga bodo tudi ponudniki iz vseh koncev območja Srca Slovenije.

Obiskovalci bodo tako lahko spoznali gradove, poizkusili odlična vina in medene izdelke, posladkali se bodo z okusnimi domačimi dobrotami in spoznali kulturno in naravno dediščino območja Srca Slovenije. Kuharski mojster bo poskrbel za degustacijo kulinaričnih dobrot, obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili tudi priznanemu glasbeniku Ladu Jakši.

Skupna predstavitev bo potekala v okviru Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, njena rdeča nit pa bo »Kupujte, kuhajte in se prehranjujte lokalno, sezonsko, domače in tradicionalno«.
Predstavitev območja Srca Slovenije bo izvedena v okviru projekta Utrip Srca Slovenije, financiranega iz Leader sredstev, ki ga izvaja Center za razvoj Litija. Predstavitev ponudbe območja v Gornji Radgovi bo organizirala zadruga za razvoj podeželja, Jarina.

Doživite utrip Srca Slovenije v Gornji Radgoni tudi vi in nas obiščite 21. ali 22. avgusta na našem razstavnem prostoru!

Mojca Hauptman, Jarina

Skupen program dogajanja (21. - 26. avgust 2010)

Program dogajanja LAS Srce Slovenije (21. in 22. avgust 2010)



Produkcija: Peternet