English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izdelke in storitve Naravnega zdravilnega gaja Tunjice koristijo tudi slovenski »orli«

16. september 2013 - V Naravnem zdravilnem gaju Tunjice, edinem znanstveno priznanem območju zdravilnih energij v Evropi, so v soboto, 14. septembra 2013, praznovali 15 let uspešnega delovanja. Ob dnevu odprtih vrat so se lahko obiskovalci v edinstvenem okolju, namenjenem zdravljenju in samozdravljenju, brezplačno udeležili zdravilnih terapij in meditacij, s pomočjo katerih odpravljajo blokade in bolečine, neplodnost, razstrupljajo, krepijo imunski sistem, revitalizirajo in sproščajo.

Lastniku Naravnega zdravilnega gaja Tunjice Dragu Vrhovniku in direktorici Katji Jelovčan je ob tej priložnosti čestitala tudi direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije Aleksandra Gradišek. Poudarila je izviren način delovanja družinskega podjetja, njihovo izjemno sposobnost prilagajanja in spoštovanja do naravnih tokov ter izvornih sporočil. Naravni zdravilni gaj Tunjice je tudi prvi razvojni partner znamke Srce Slovenije.

V Naravnem zdravilnem gaju Tunjice, edinem znanstveno priznanem območju zdravilnih energij v Evropi, so v soboto praznovali 15 let uspešnega delovanja

Zbrane je na uradnem delu prireditve nagovoril tudi župan Občine Kamnik Marjan Šarec, ki je povedal, da Naravni zdravilni gaj Tunjice eden izmed glavnih turističnih paradnih konjev v občini Kamnik, ki je  zaslužen za prepoznavnost občine tudi v svetovnem merilu. Urška Kolar, direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik, je poudarila pomen zdravilnega turizma, katerega pomemben del je tudi Zdravilni gaj Tunjice.

Učinkovitost zdravilnih točk in pomembnost lokacije, ki se je v 15 letih delovanja preoblikovala v Holistični center zdravja, je potrdila tudi direktorica Inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo – Bion Branka Lovrečič, ki Zdravilni gaj podpira že od vsega začetka, saj verjame, da so »edini v Sloveniji, ki razumejo subtilne energije«.

Dan odprtih vrat se je udeležilo preko 200 obiskovalcev

Dan odprtih vrat, ki se ga je udeležilo preko 200 obiskovalcev, so obarvali še povezovalec Franc Pestotnik – Podokničar, Anže Slana z recitacijo, Ljudske pevke Predice ter harmonikar Jože Jagodic z zvoki ljudskega izročila. Številni obiskovalci so lahko uživali tudi v izdelkih lokalnih ekoloških kmetov, razstavi fosilov najstarejših morskih konjičkov na svetu ter lokalno obarvani kulinarični izkušnji.

S svojo prisotnostjo in navdušenjem so slavljence počastili tudi Jani Grilc, trener reprezentance smučarskih skakalcev, ki redno pijejo Živo vodo iz Tunjic ter Jules Albrechts, sekretar v kabinetu vlade Kraljevine Belgije s soprogo in Franc Huber, turistični promotor Republike Slovenije v Kraljevini Belgiji.Produkcija: Peternet