English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Digitalno kampanjo #VisitZasavje si jih je ogledalo več kot 12 tisoč ljudi

29. oktober 2022 - 5. oktobra smo z Regionalno razvojno agencijo Zasavje in številnimi zasavskimi organizacijami opravili zaključno evalvacijo digitalne kampanje #VisitZasavje, v kateri smo, kot del delovne skupine in promotorji akcije na območju občine Litija, aktivno sodelovali tudi v Razvojnem centru Srca Slovenije.

Dvomesečna kampanja, ki je trajala od 1. 8 – 30. 9. 2022 je bila izjemno uspešna in je privabila tudi pozornost številnih nacionalnih medijev. V tem času je bilo objavljenih čez 500 vsebin na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, ki si jih je ogledalo več kot 12 tisoč ljudi.

S skupnim, regijskim pristopom pri razvoju turizma smo dosegli, da je v obdobju dveh mesecev nastalo preko 500 objav označenih s t.i. hashtagom/ključnikom #VisitZasavje na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Prav vse objave vključujejo turistično vsebino zasavske regije. Vsebino FB strani Visit Zasavje in IG profila visitzasavjeofficial si je ogledalo več kot 13.000 oseb. Skupno je omenjena kanala obiskalo več kot 2.500 oseb. Trenutno obema kanaloma sledi več kot 750 uporabnikov. To pomeni, da je vsaka tretja oseba, ki je obiskala omenjena kanala, začela slediti vsebini z željo po spremljanju vsebin še naprej.

Vsi aktivno vključeni, smo izrazili željo nadaljevanju kampanje, in bomo še naprej aktivni z objavami turističnih vsebin zasavske regije in bomo promovirali ponudbo turističnih ponudnikov in turističnih programov. Dobrodošli, da se nam pridružite!

Več o kampanji si oglejte s klikom na spodnje video posnetke:


Nova kolesarska povezava Litija - Pogonik. 

Produkcija: Peternet