English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na sejmu AGRA

18. avgust 2011 - Na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki bo potekal od 20. do 25. avgusta 2011, bo to soboto in nedeljo v Gornji Radgoni prisotno tudi Srce Slovenije. V skladu s sloganom letošnjega sejma »Naravnost na mizo«, bo zadruga Jarina skupaj s Centrom za razvoj Litija predstavila lokalno trajnostno oskrbo s hrano na območju Srce Slovenije.

Letošnji sejem AGRA bo na več kot 1.700 razstavljavci iz 25-ih držav in s pričakovanimi več kot 120.000 obiskovalci ohranil sloves največjega sejma kmetijstva in prehrane v tem delu Evrope. Tudi letos bo tradicionalno sejem novih presežkov na področju kmetijske mehanizacije, gozdarske opreme, vinogradništva in vinarstva, posebne pozornosti pa bo deležen tudi zeleni program, ki ga razvijamo v Srcu Slovenije.

Poleg lokalne samooskrbe s hrano se bodo obiskovalci seznanili z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi območja Srce Slovenije. Zavod za gozdove Slovenije pa bo na skupnem razstavnem prostoru predstavil pomen varovanja gozdov, ki jih bodo imeli obiskovalci priložnost doživeti na prav poseben način.

Obiščite nas na razstavnem prostoru v parku sejmišča v soboto, 20. avgusta in v nedeljo, 21. avgusta, ko bo program z rdečo nitjo »Zdravje letos cveti v Srcu Slovenije«, obogaten s ponudbo lokalnih posebnosti območja Srce Slovenije. Sejem AGRA je za obiskovalce odprt vse dni od 9. do 19. ure.

Koordinator skupne predstavitve:Mojca Hauptman, Zadruga za razvoj podeželja Jarina (kontakt: info@jarina.si ali 01 8972 104).
 

Obiščite Srce Slovenije v parku sejmišča na sejmu AGRA v Gornji Radgoni!

Produkcija: Peternet