English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Stičišče podjetniških idej na novi točki VEM v Mengšu

20. marec 2013 - V Mengšu na Slovenski cesti 28 je 20. marca 2013 vrata odprla podjetniška vstopna točka VEM - »Vse na enem mestu«. Potencialni in že delujoči podjetniki lahko na enem mestu preprosto registrirajo svoje podjetje ter pridobijo koristne nasvete in informacije o delovanju podjetja, aktualnih razpisih, sredstvih in izobraževanjih za podjetnike.

Vstopna točka VEM v Mengšu svoje storitve nudi podjetnikom iz območja občin Borovnica, Brezovica, Dobrova - Polhov Gradec, Domžale, Horjul, Kamnik, Komenda, Log – Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Trzin, Vodice in Vrhnika.

Storitve vstopne točke VEM v Mengšu izvaja Razvojni center Srca Slovenije. Direktorica Aleksandra Gradišek je ob odprtju povedala, da je vesela, »da v zibelko podjetništva Osrednjeslovenske regije prihaja prostor za povezovanje podjetnikov.« Prostorske pogoje za delovanje podjetniške točke zagotavlja Občina Mengeš. Župan Franc Jerič je prepričan, da »se z novo VEM točko pričenja uspešna zgodba, ki bo podjetnikom prinesla koristne informacije o novih možnostih in sredstvih, ki so v teh kriznih časih še kako pomembne in dobrodošle

Poleg opravljanja formalnih postopkov so dostop do aktualnih razpisov in pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev ter drugih spodbud za uresničevanje podjetniških projektov, prednosti, zaradi katerih so podjetniške točke Razvojnega centra Srca Slovenije vedno dobro obiskane. VEM točke zagotavljajo podporo podjetnikom pri njihovih dejavnostih, posredno pa pomagajo odpirati nova delovna mesta.


Franc Jerič, župan Občine Mengeš in Aleksandra Gradišek, direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije ob odprtju točke VEM v Mengšu


Uradne ure VEM točke Mengeš bodo vsak dan


Podjetnikom bo na VEM točki Mengeš v pomoč VEM svetovalec Gregor Steklačič iz Razvojnega centra Srca Slovenije


VEM točka Mengeš se nahaja v bližini Občine Mengeš, na Slovenski cesti 28



Produkcija: Peternet