English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


S srcem za podjetnike: Ugodnosti pri vodenju poslovnih knjig

 20. junij 2016 - Kot podjetnik v Srcu Slovenije imate zdaj vsaj 5 dobrih razlogov, da vodenje poslovnih knjig zaupate Razvojnemu centru Srca Slovenije. Nudimo vam cenovne ugodnosti, prihranek časa, pomoč pri odpiranju računa in kreditih, tedensko obveščanje o aktualnih razpisih ter mreženje z ostalimi podjetniki.

1. CENOVNE UGODNOSTI. Prvi mesec brez stroškov vodenja računovodstva !

Na VEM točki Mengeš in Litija se lahko dogovorite za vodenje knjig po resnično konkurenčnih cenah. Za prvi mesec poslovanja vam nudimo brezplačno vodenje poslovnih knjig. Zanesete se lahko na osebno prilagodljivo sodelovanje!

2. PRIHRANKI ČASA. Urejanje predpisanih administrativnih postopkov.

Ko sklenete sodelovanje, lahko za vas urejamo socialna zavarovanja za podjetnike in zaposlene ter vse obvezne prijave podatkov za FURS (DDV in druge obveznosti). Ko kot samostojni podjetnik ali družba z omejeno odgovornostjo odpirate ali spreminjate dejavnost, lahko na VEM točki Mengeš in Litija za vas uredimo vse postopke registracije, sprememb, odjav.

3. RAZMERJA Z BANKAMI. Pomoč pri odpiranju računa in pri kreditih.

Z mislijo na najugodnejše rešitve prav za vaše podjetje vam svetujemo vam pri izbiri banke in bančnih storitev po najugodnejših cenah. Z bančnimi izkušnjami in podjetniškimi znanji vam pomagamo pri pridobivanju kreditov za uresničenje vaših podjetniških vizij.

4. PRAVOČASNOST PRI RAZPISIH. Tedensko obveščanje o priložnostih.

S pravočasnimi obvestili o javnih razpisih, zanimivih za vaše področje dela, vam pomagamo, da pravočasno kandidirate za pridobitev želenih sredstev. O razpisu, ki vas zanima, se vselej lahko posvetujete s strokovnjaki VEM točke Mengeš.

5. MREŽENJE S PODJETNIKI. Izmenjava izkušenj, izobraževanja in svetovanja.

Sodelovanje z Razvojnim centrom Srca Slovenije vam odpira vrata v Podjetniško mrežo, ki razvija regionalne povezave med podjetniki ter med podjetniki in iskalci njihovih izdelkov in storitev.

Potrebujete več razlogov za odločitev? Posvetujte se s svetovalci VEM točke Mengeš in Litija. Pokličite po telefonu 051 312 728 in se dogovorite za srečanje ali pišite na irena.tonin@razvoj.si







Produkcija: Peternet