English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Jeseni ocenjevanje za pridobitev certifikata kakovosti izdelkov Srca Slovenije

23. marec 2020 - Za vse tiste, ki nestrpno čakate na novo ocenjevanje rokodelskih in prehranskih izdelkov Srca Slovenije, najavljamo novo ocenjevanje letos jeseni. S predložitvijo izdelkov v ocenjevanje boste lahko ponudniki preverili kakovost svojih izdelkov in pridobili certifikat Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije.

Zaželeno je, da so prijavljeni pridelki in izdelki primerni za prodajne kotičke v Srcu Slovenije in se tematsko dopolnjujejo z vsebinami Srca Slovenije. Spremljajte našo spletno stran, kjer smo objavili tudi podrobnosti, kaj se pri posameznih izdelkih ocenjuje. Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo tudi po telefonu.

Da boste na ocenjevanje boljše pripravljeni, vas vabimo, da se udeležite izobraževanj in delavnic, ki vam bodo na voljo vse do jeseni. Predvidoma bomo že v aprilu pripravili tematsko srečanje, na katerem bo predstavil oblikovalec in soustvarjalec znamke Srce Slovenije Matej Zupančič (Medianova, grafični studio) oblikovni, trajnostni in marketinški vidik, ki naj bi ga imel vsak rokodelski in prehranski izdelek ob vstopu na trg. Izhajal bo iz konkretnih primerov in izkušenj, ki jih je pridobil pri svojem 25-letnem delu na področju oblikovanja in razvoja znamk. Dogodek bomo izvedli takoj, ko bo možno.

Več o KTZ Srce Slovenije lahko preberete na spletni strani - zavihek Kolektivna tržna znamka Srce Slovenije.

Dodatne informacije: Mija Bokal, 01 89 62 713, 051 312 738, mija.bokal@razvoj.si




Produkcija: Peternet