English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Jesenski sejem v Dolskem

19. september 2011 - V Dolskem je 17. septembra 2011 potekal tradicionalni Jesenski sejem, na katerem so se predstavile kmetije iz občine Dol pri Ljubljani. Jesenski sejem je eden ključnih sejmov v občini, ki so se udejanili z lokalnim razvojnim programom, ki ga je izdelal Center za razvoj Litija. Sejmi so krasna priložnost za povezovanje lokalnega prebivalstva in promocijo ponudnikov ter njihovih izdelkov.

Na petem tradicionalnem jesenskem sejmu v Dolskem so se tudi letos predstavili kmetje, sadjarji, čebelarji, vrtnarji in ostali ponudniki s podeželja, ki se združujejo pod skupno znamko Naravnost z dežele. Pri njih je mogoče kupiti sadje, med in zelenjavo kar neposredno z njive in sadovnjaka, vse pridelano z ljubeznijo in v sožitju z naravo. Na sejmu so se predstavili tudi rokodelci, pa Čebelarsko društvo Dolsko, občinski TIC in LAS Srce Slovenije, Lovska družina Laze, za kulinarična razvajanja sta poskrbeli dve lokalni gostilni, vsi trije aktivi žena in ponudniki vin.

 
 
Kmetje, sadjarji, čebelarji, vrtnarji in ostali ponudniki s podeželja so se na Jesenskem sejmu predstavili pod skupno blagovno znamko Naravnost z dežele (foto: Občina Dol pri Ljubljani)

Produkcija: Peternet