English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Podeželje v prazničnem mestu 2011

1. december 2011 - V Litiji bo tudi letos potekala tradicionalna prireditev Podeželje v prazničnem mestu, in sicer v petek, 23. decembra in v soboto, 24. decembra 2011 v starem mestnem jedru Litije. Poleg ponudbe podeželskih dobrot in izdelkov domačih obrti na praznično okrašenih stojnicah, za vas pripravljamo tudi zanimiv kulturno-družabni program, na voljo pa bodo tudi dobrodelne stojnice, s katerimi želimo pomagati ljudem, ki živijo v stiski oziroma pomanjkanju.

Na dobrodelnih stojnicah VSE ZASTONJ, ki jih lahko obiščete v sklopu prireditve v petek, 23. decembra med 16. in 21. uro na Valvazorjevem trgu v starem mestnem jedru Litije, bodo prostovoljci iz Mladinskega centra zbirali igrače in oblačila za otroke in odrasle ter jih tudi razdeljevali naprej vsem tistim, ki to potrebujejo. K dobrodelni akciji zbiranja so se vključile tudi ostale litijske organizacije: Rdeči križ Litija, Kliše, Gimnazija Litija, OŠ Gradec, OŠ Litija, Vrtec Litija, Izobraževalni center Geoss, Knjižnica Litija, Lions klub Litija in Center za socialno delo Litija.

Prisluhnite izbranemu programu, ki so ga v koordinaciji Javnega zavoda za kulturo Litija za vas pripravile domače vokalne skupine. Okusite dobrote s podeželja ter jih ponesite v svoje domove ter preživite čas s svojimi znanci in prijatelji. Kupite božična darila od domačih ponudnikov ter podprite njihovo dejavnost. Darujte igrače in obleke za ljudi v stiski ali pridite po zbrane igrače in obleke, če živite v pomanjkanju. Prijazno vabljeni!

Program prireditve:
Petek, 23. december med 14. in 21. uro:
  • Božični sejem z dobrotami in izdelki s podeželja Srca Slovenije
  • Stojnice VSE ZASTONJ: dobrodelni sejem igrač ter oblek za otroke in odrasle
  • Kulturno – družabni program:
  • 16.00: Ribič Pepe: animacijski program za najmlajše
  • 17.00: Nastop domačih vokalnih skupin: Moški zbor Polšnik, Mešani pevski zbor Društva upokojencev Litija, Mešani pevski zbor Cum Anima Šmartno, Mešani pevski zbor Jevnica, Mešani pevski zbor Zlati žarek Dole pri Litiji in Ženska vokalna skupina Lipa Litija.
Sobota, 24. december 2010 med 8. in 13. uro:
  • Božični sejem z dobrotami in izdelki s podeželja Srca Slovenije.
Prireditev organizirata Center za razvoj Litija in Občina Litija s podporo številnih drugih organizacij. Dogodek se izvaja v okviru LAS Srce Slovenije, sofinancira ga Evropska unija.

Če želite sodelovati na prireditvi in svojo ponudbo predstaviti na PRAZNIČNIH stojnicah, izpolnite spodnja obrazca in nam jih pošljite na naslov: Center za razvoj Litija, Kidričeva 1, 1270 Litija.
  
Poleg ponudbe podeželskih dobrot za obiskovalce Podeželja v prazničnem mestu pripravljamo tudi
zanimiv kulturno-družabni program, na voljo pa bodo tudi dobrodelne stojnice VSE ZASTONJ

 

Produkcija: Peternet