English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Lokalni razvojni program občine Ivančna Gorica v zaključni fazi

2. december 2011 - Svetniki Občine Ivančna Gorica so se na seji Občinskega sveta 1. decembra 2011 seznanili s strateškim delom Lokalnega razvojnega programa občine Ivančna Gorica za obdobje 2011-2018 ter pregledom izvedbenih projektov za leti 2012 in 2013, ki so vezani na aktualen občinski proračun.

Svetniki so bili mnenja, da dokument predstavlja dobro osnovo za usmerjanje prihodnjega razvoja občine ter da so bile delavnice za pripravo dokumenta v organizaciji Centra za razvoj Litija odlično izvedene. Dokument je po njihovem mnenju potrebno nadgraditi s konkretnimi projekti, ki bodo prispevali k zastavljenim ciljem.

Zaradi pomembnosti tega razvojnega dokumenta so bili svetniki mnenja, da bi bilo za pregled dokumenta potrebno več časa. Tako je bil sprejet sklep, da imajo po javni objavi celotnega dokumenta v času od 7. do 21. decembra svetniki in ostali občani možnost podajanja dodatnih predlogov in pripomb na dokument. Po pregledu in smiselni vključitvi prispelih pripomb s strani Razvojne akcijske skupine in Centra za razvoj Litija bo pripravljen čistopis dokumenta, ki se bo obravnaval in sprejemal na januarski seji Občinskega sveta.

 
  
V Ivančni Gorici so v jesenskem času potekale številne delavnice za pripravo Lokalnega razvojnega programa

Produkcija: Peternet