English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Veselo vzdušje na Podeželju v prazničnem mestu v Litiji

25. december 2011 - V starem mestnem jedru Litije je 23. in 24. decembra potekala že tradicionalna prireditev Podeželje v prazničnem mestu. Poleg ponudbe podeželskih dobrot in izdelkov domačih obrti na praznično okrašenih stojnicah je Center za razvoj Litija v sodelovanju s številnimi drugimi litijskimi organizacijami pripravil pester program za nastopi domačih glasbenih skupin in zborov.

Poudarek prireditve je bil na dobrodelnosti, saj so prostovoljci iz Mladinskega centra Litija na stojnicah VSE ZASTONJ zbirali igrače in oblačila za otroke in odrasle ter jih tudi razdeljevali naprej vsem tistim, ki jih potrebujejo. K dobrodelni akciji zbiranja so se vključili tudi: Rdeči križ Litija, Kliše, Gimnazija Litija, OŠ Gradec, OŠ Litija, Vrtec Litija, Izobraževalni center Geoss, Knjižnica Litija, Lions klub Litija in Center za socialno delo Litija.

Najmlajše je popoldne razveselil Ribič Pepe, do večera pa so sledili nastopi domačih skupin: Odštekani harmon'karji, Moški zbor Polšnik, Mešani pevski zbor Društva upokojencev Litija, Mešani pevski zbor Cum Anima Šmartno, Mešani pevski zbor Jevnica, Mešani pevski zbor Zlati žarek Dole pri Litiji in Ženska vokalna skupina Lipa Litija.

Prireditev sta organizirala Center za razvoj Litija in Občina Litija s podporo številnih drugih organizacij. Dogodek se izvaja v okviru LAS Srce Slovenije, sofinancira ga Evropska unija.
 
 
V starem mestnem jedru v Litiji so obiskovalci ob dobri glasbi izbirali med praznično ponudbo na stojnicah



Produkcija: Peternet