English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Božično-novoletni sejem na tržnici v Ivančni Gorici

23. december 2012 - Božično-novoletni sejem s spremljevalnim programom je na tržnici v Ivančni Gorici potekal 21. in 22. decembra 2012. Skupaj s snegom je med stojnice prispel tudi Božiček, ki je obdaril otroke.

V petek so okrašene stojnice v dopoldanskem času obiskali otroci iz Vrtca Ivančna Gorica in OŠ Stična. V Kulturnem domu so si otroci ogledali gledališko predstavo »V deželo pravljic« v izvedbi gledališke skupine iz Višnje Gore. Na zunanjem odru so se s plesno-glasbeno točko pod vodstvom učiteljev razredne stopnje predstavili otroci OŠ Stična, nastopila pa je tudi Glasbena šola Grosuplje, podružnica Ivančna Gorica z glasbeno instumentalnim nastopom. Petkovo deževno popoldne je popestrila deklamacija odlomka iz Desetega brata v izvedbi Jana Žnidaršiča ter pevski nastop Mance Pirc. Na odru so odmevale tudi pesmi in recitali Ženskega pevskega zbora Harmonija.

Številni obiskovalci so na stojnicah izbirali med pestro ponudbo lokalnih pridelkov in izdelkov kot tudi med rokodelskimi izdelki in izdelki umetnostne in domače obrti. Tudi v soboto se je program pričel za najmlajše. Mladinska gledališka skupina KUD Ambrus je izvedla igrico »Obtoženi volk«, sledil je nastop dekliškega zbora Nimfe (KUD Harmonija) ter ulični plesni nastop Plesne šole Guapa. Praznično ponudbo krušnih, mesnih, mlečnih dobrot in zelenjave na ivanjški tržnici so obiskovalci lahko izbirali tudi v ponedeljek, 24.decembra.








Podprto z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji

Produkcija: Peternet