Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: Sodelujte na natečaju za podelitev priznanj inovativnim projektom
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Sodelujte na natečaju za podelitev priznanj inovativnim projektom

19. februar 2013 - Na konferenci o inovativnih lokalnih skupnostih, ki bo potekala v četrtek, 21. marca 2013, v Družbenem centru Krka v kraju Krka (občina Ivančna Gorica), bodo podeljena priznanja inovativnim projektom na nivoju lokalnih skupnosti za obdobje 2012/2013.

Namen konference, ki jo organizirajo Center za razvoj Litija, Vibacom in Občina Ivančna Gorica, je spodbujanje inovativnih praks in prepoznavanje inovativnih potencialov v Sloveniji. Vabimo vas, da svojo zgodbo o inovativnem projektu lokalne skupnosti na natečaj prijavite tudi vi oziroma animirate nosilce inovativnih projektov v svojem okolju.

Na natečaj se lahko prijavijo npr. predstavniki gospodarstva, inštitutov, medijev, umetnikov in umetniške industrije, nevladnih organizacij, univerz, šol, vrtcev, države, lokalne skupnosti, tako posamezniki kot tudi ekipe.
 
Več informacij o natečaju in konferenci:
http://www.srce-slovenije.si/o-srcu-slovenije/inlocom-konferenca


Produkcija: Peternet