Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: Srce Slovenije - prejemnik nagrade za izjemne dosežke
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije - prejemnik nagrade za izjemne dosežke

5. avgust 2013 - Razvojni center Srca Slovenije se je julija v Baden-Badnu v Nemčiji udeležil 25. mednarodne konference InterSymp 2013. Na 5-dnevnem srečanju s profesorji in raziskovalci iz Evrope, Amerike ter Azije smo imeli priložnost kar dvakrat predstaviti zgodbo Srca Slovenije kot sistemskega in trajnostnega pristopa pri razvoju podeželja s posameznimi primeri dobrih praks na območju. Posebej smo izpostavili tudi evropski projekt IN-EUR, katerega namen je izboljšanje kakovosti inovacijske politike na lokalni/regionalni ravni preko prenosa metodologij za merjenje inovacij.

Prav s projekti kot je IN-EUR lahko v različne aktivnosti na območju Srca Slovenije vnašamo in na novo razvijamo inovativne pristope, metode in modele, zaradi katerih smo drugačni, uspešni in prepoznavni. In ravno zaradi inovativnega pristopa pri razvoju znamke, doseženih rezultatov in vpetosti številnih predstavnikov v razvojne aktivnosti, smo na konferenci prejeli tudi priznanje za izjemne dosežke.


Konferenco je organiziral Mednarodni inštitut za napredne študije v sistemskem raziskovanju in kibernetiki (IIAS) iz Kanade. Čestitke in zahvala vsem, ki soustvarjate zgodbo Srca Slovenije. Ponovno smo dokazali, da biti del Srca pomeni biti močnejši.


Na konferenci smo predstavili zgodbo Srca Slovenije kot sistemskega in trajnostnega pristopa pri razvoju podeželja s posameznimi primeri dobrih praks


Produkcija: Peternet