English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vas zanima kako s prenovo fasade prihraniti pri stroških ogrevanja?

2. september 2013 - Fasadni izolacijski sistem je eden pomembnejših elementov vsake zgradbe, saj jo ščiti pred vplivi iz okolja in hiši daje estetski videz.

V torek, 10. septembra 2013, vas ob 16. uri vabimo v Energetsko pisarno Srca Slovenije v Dol pri Ljubljani na prvo brezplačno predavanje in individualni posvet. Izkušen energetski svetovalec vam bo predstavil vse prednosti kakovostno načrtovanega in izvedenega fasadnega izolacijskega sistema. Izvedeli boste, kako pomembni sta funkcionalnost in trajnost fasade, ki mora vaši hiši nuditi varno zaščito tako v zimskem kot tudi letnem času ter kako izdelati kakovostne in obstojne stike med fasado, okni in vrati. Zaželene so predhodne prijave na predavanje na info@jub.si ali brezplačno telefonsko številko 080 15 56.

Energetska pisarna Srca Slovenije deluje od letošnjega junija v JUB Design Studiu v Dolu pri Ljubljani. Energetski svetovalec vam je vsak torek od 15. do 18. ure na voljo z brezplačnimi informacijami o učinkoviti rabi ter obnovljivih virih energije, izbiri ustreznih gradbenih materialov za gradnjo energijsko varčnih hiš ter navodili, kako objekte izolirati ter izbrati primerno toplotno črpalko. Informira o aktualnih razpisih za sofinanciranje naložb pri prenovi hiš ter svetuje, kako pridobiti subvencije, ki jih razpisuje država.


Prebivalci občin Srca Slovenije imajo tudi 30 % popust pri nakupu JUB-ovih izdelkov za ureditev fasad

Prebivalci občin Srca Slovenije (Dol pri Ljubljani, Litija, Šmartno pri Litiji, Ivančna Gorica, Šentrupert in Mengeš) imajo tudi 30 % gotovinski popust pri nakupu JUB-ovih izdelkov za ureditev fasad (ugodnosti veljajo za fizične osebe za objekte v navedenih občinah).

V letošnjem letu bodo sledila še tri koristna predavanja v Energetski pisarni Srca Slovenije, in sicer na temo ogrevanja s toplotnimi črpalkami, pomena izvedbe detajlov pri energetsko varčni gradnji in varčevanju energije.

Zaželena je vaša predhodna prijava preko e-pošte: info@jub.si ali na brezplačno telefonsko številko 080 15 56.

Produkcija: Peternet