English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Dan odprtih vrat v prvem in edinem znanstveno priznanem območju zdravilnih energij v Evropi

5. september 2013 - Zdravilne terapije, meditacije, lokalni ekološki pridelki in izdelki, fosili najstarejših morskih konjičkov na svetu, kultura in zabava – vse to se bo dogajalo na dnevu odprtih vrat v energijsko nabitem okolju Naravnega zdravilnega gaja Tunjice v soboto, 14. septembra 2013, od 10. do 18. ure.

Zdravilni gaj Tunjice iz Kamnika praznuje 15 let svojega uspešnega delovanja, v katerih se je zgolj iz lokacije zdravilnih točk preoblikoval v celovit Holistični center zdravja. Posameznikom, parom in skupinam poleg številnih inovativnih izdelkov, ki so plod domačega znanja in raziskav, pa vendar mednarodno znanstveno uveljavljena, nudi tudi storitve za diagnostiko, preventivo ter kurativo. Gre za edinstveni prostor, namenjen zdravljenju in samozdravljenju, to je odpravljanju blokad in bolečin, neplodnosti, razstrupljanju, krepitvi imunskega sistema, revitalizaciji telesa in sprostitvi.


Zdravilni gaj Tunjice iz Kamnika praznuje 15 let svojega uspešnega delovanja, v katerih se je zgolj iz lokacije zdravilnih točk preoblikoval v celovit Holistični center zdravja.
 
Na dnevu odprtih vrat bodo predstavljeni bogati dosežki in rezultati Zdravilnega gaja, ponujene številne brezplačne storitve, izdelki lokalnih ekoloških kmetov ter prvovrstna kulinarična izkušnja. Uradni del, ki se prične ob 14. uri, bodo obogatili Marjan Šarec, župan občine Kamnik, Aleksandra Gradišek, direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije, Branka Lovrečič, direktorica Inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo – Bion, dobro znani vasovalec Franc Pestotnik Podokničar ter šegave ljudske pevke Predice. Vljudno vabljeni, vstop je prost!



Produkcija: Peternet