English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Srce Slovenije na sejmu Bonaca 2013 v Portorožu

12. september 2013 - Območje Srce Slovenije se bo kot prva karavaning destinacija v Sloveniji od 18. do 22. septembra 2013 predstavilo na mednarodnem sejmu Bonaca 2013, salonu navtike, karavaninga & kampinga, zelene energije in turizma v Portorožu. S partnerji bomo prvič predstavili novo mobilno aplikacijo e-Turist, ki omogoča sodobno načrtovanje izletov po Srcu Slovenije in slovenski Istri.

Območje Srce Slovenije se bo na razstavnem prostoru v hali A v »Deželi doživetij« pet dni predstavljalo s štirimi ključnimi vsebinami, in sicer s karavaningom, kolesarjenjem, lokalno hrano in novo aplikacijo za mobilne telefone. Ob tej priložnosti bo izšla nova zloženka ponudbe za avtodomarje v Srcu Slovenije za tuje trge v angleščini, nemščini in italijanščini.

 Območje Srce Slovenije se bo kot prva karavaning destinacija v Sloveniji predstavilo na mednarodnem sejmu Bonaca 2013

Na razstavnem prostoru Srca Slovenije bo v sredo, 18. septembra 2013 ob 11. uri potekala novinarska konferenca, na kateri bomo poleg avtodomarskega produkta s partnerji prvič predstavili novo mobilno aplikacijo e-Turist, ki omogoča sodobno načrtovanje izletov po Srcu Slovenije in slovenski Istri. Sledilo bo uradno odprtje sejma in obhod po sejmišču. Na novinarski konferenci bodo sodelovali:

·        Aleksandra Gradišek, direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije

·        Franci Rokavec, župan Občine Litija

·        prof. dr. Anton Gosar, dekan Fakultete za turistične vede – Turistica

·        dr. Mitja Luštrek in dr. Boštjan Kaluža, raziskovalca na Institutu Jožefa Stefana

Mednarodni salon Bonaca drugo leto zapored predstavlja svež veter na področju slovenskega in jadranskega sejemskega dogajanja. V Marini Portorož bo Bonaca gostila premiere svetovnih in domačih razstavljavcev med seboj sorodnih panog, številne športne prireditve in tekmovanja. Poleg svetovnih sejemskih premier plovil, počitniških prikolic in opreme bo del sejemskega dogajanja letos namenjen turističnim ponudnikom v »Deželi doživetij«, manjkale ne bodo novosti s področja mobilnosti, tehnologije in komunikacije.


Produkcija: Peternet