English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ste že obiskali Energetsko pisarno Srca Slovenije?

15. oktober 2013 - Od letošnjega junija je vsak torek od 15. do 18. ure v prostorih JUB Design Studia v Dolu pri Ljubljani na voljo energetski svetovalec z brezplačnimi nasveti o načinih gradnje, obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije. Vsak prvi torek v mesecu v Energetski pisarni Srca Slovenije potekajo tudi koristna predavanja. Naslednje bo že 5. novembra ob 16. uri na temo pomena detajlov pri energetsko varčni gradnji.

V začetku oktobra je v prostorih Energetske pisarne Srca Slovenije potekalo predavanje energetskega svetovalca Simona Brleka in pritegnilo številne ljudi, ki jih zanimajo toplotne črpalke. Te postajajo vedno bolj zanimive za vgradnjo zaradi številnih prednosti, ki jih imajo, predvsem pa posledično zaradi nižjih stroškov ogrevanja. Na trgu deluje precej ponudnikov, obiskovalcem pa se je predstavila največja slovenska energetska družba Petrol d. d. Obiskovalce so zanimali predvsem stroški z zamenjavo vira ogrevanja in vgradnje toplotne črpalke ter kasnejši obratovalni stroški.

Poleg brezplačnih nasvetov imajo prebivalci občin Srca Slovenije (Dol pri Ljubljani, Litija, Šmartno pri Litiji, Ivančna Gorica, Šentrupert in Mengeš) tudi 30 % gotovinski popust pri nakupu JUB-ovih izdelkov za ureditev fasad, ki ga lahko izkoristijo v trgovini JUB v Dolu pri Ljubljani. Koristite lahko tudi brezplačen ogled strokovnjaka na vaši lokaciji, svetovanje o načinu ureditve fasad in izdelavo predloga tehnične rešitve. Ugodnosti veljajo za fizične osebe za objekte v navedenih občinah. Za ogled in svetovanje lahko zaprosite na elektronski naslov info@jub.si ali brezplačni telefonski številki 080 15 56.


Produkcija: Peternet