English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Mednarodna zasedba v Srcu Slovenije o odgovornem inoviranju

22. oktober 2013 - Razvojni center Srca Slovenije je 17. in 18. oktobra 2013 v Kamniku gostil partnerje iz Italije, Grčije, Madžarske, Romunije, Bosne in Hercegovine in Črne Gore, ki se ukvarjajo s spodbujanjem odgovornega inoviranja. Ta vključuje principe trajnosti, socialne odgovornosti in boljše kakovosti življenja.

Razvojni center Srca Slovenije je  v Kamniku gostil partnerje iz Italije, Grčije, Madžarske, Romunije, Bosne in Hercegovine in Črne Gore, ki se ukvarjajo s spodbujanjem odgovornega inoviranja.

V okviru evropskega projekta FaRinn partnerji v medsebojnem sodelovanju poskušajo vzpostaviti model za spodbujanje odgovornega inoviranja. Kot dobra praksa s področja inovativnosti je bil predstavljen slovenski projekt Simbioz@, ki letos ponovno povezuje mlajšo in starejšo generacijo. Vodja projekta Žiga Vavpotič je partnerjem predstavil korake, ki so pripeljali do največjega slovenskega prostovoljskega projekta.

Projekt FaRInn se izvaja v okviru programa Jugovzhodna Evropa (South East Europe). Gonilo gospodarske rasti so znanje in inovacije, zato Evropska Unija tem področjem namenja vedno več spodbud. Razvojni center Srca Slovenije pri projektu FaRinn vodi področje komuniciranja za celotno partnerstvo.

Kot dobra praksa s področja inovativnosti je bil predstavljen slovenski projekt Simbioz@, ki letos ponovno povezuje mlajšo in starejšo generacijo.


Produkcija: Peternet