English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Božično novoletni sejem na tržnici v Ivančni Gorici

19. december 2013 - V soboto, 21. decembra 2013, bo med 8. in 14. uro v Ivančni Gorici, potekal Božično novoletni sejem. Na stojnicah boste lahko nakupili praznična darila, pa tudi raznovrstno zelenjavo in sadje, mesne in mlečne izdelke, med in medene izdelke, polže, zelišča in rokodelske izdelke.

Tokratna tematska tržnica bo imela tudi dobrodelno noto, saj boste kar na treh stojnicah zbirali za ljudi, ki so v finančni stiski. Tako bodo iz KO Rdeči križ Ivančna Gorica na stojnici sprejemali hrano, higienske pripomočke, sladkarije za otroke in ostale nove stvari in bi bile primerne za darila, Ženski odbor SDS Ivančna Gorica bo zbiral pokrovčke od plastenk in pekel palačinke, TD Krka pa bodo v dobrodelne namene prodajali voščilnice ter kvačkane in pletene izdelke.

Otroke bo okrog 10. ure pozdravil in obdaril Božiček, za zabaven program pa bodo poskrbeli Kulturno društvo Harmonija - dekliška vokalna skupina NIMFE, Otroška folklorna skupina Vidovo-Šentvid, OŠ Stična- otroški pevski zbor in plesna skupina, Glasbena šola Grosuplje - podružnica Ivančna Gorica in Plesna šola Guapa. Po 12. uri nas bodo zabavali trije »fletni«fantje Hrastuški harmonikaši. Ponudba na tržnici bo na voljo vse do 14. ure, zato se nam pridružite!



Produkcija: Peternet