English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Decembrsko srečanje s turističnimi ponudniki Srca Slovenije

17. december 2013 - Skoraj 40 turističnih ponudnikov iz celotnega območja Srce Slovenije se je 16. decembra 2013 sestalo na srečanju v gostilni Pri Rozi v Jelši (Šmartno pri Litiji). Velika udeležba, zadovoljstvo nad realiziranimi projekti in velik interes za sodelovanje v prihodnje dokazujejo, da gre razvoj na področju turizma v Srcu Slovenije v pravo smer.

Ekipa Razvojnega centra Srca Slovenije je predstavila dosežke in rezultate iztekajočega leta in razkrila skupne načrte za nadaljevanje vse bolj prepoznavne turistične zgodbe Srca Slovenije v prihodnjem letu. Osredotočili se bomo predvsem na nadgradnjo turističnega produkta kraravaning po Srcu Slovenije in sodelovali pri ureditvi postajališč za avtodome pri ponudnikih. Na območju želimo razviti tudi kolesarjem prijazne točke, vzpostaviti Mrežo rokodelcev Srca Slovenije in ponovno veliko pozornosti nameniti promociji območja in posameznih ponudnikov preko skupnih akcij. Od sodelovanja na sejmih, lokalnih tržnicah in prireditvah, vključevanja v karavaning in kolesarski turizem, do predstavitev na spletnih portalih in publikacijah. Vse to je na voljo ponudnikom – predstavnikom hotelov, hostlov, izletniških in turističnih kmetij, gostiln, kmetij z domačo ponudbo, kampov, oglarskih domačij in ponudnikom aktivnega turizma, ki želijo sodelovati v Srcu Slovenije.

Ponudniki so izmenjali mnenja o predstavitvi lokalne turistične ponudbe na spletu – od turističnega portala za območje Srce Slovenije (www.srce-slovenije.si/turizem), do vključevanja na uradni slovenski turistični portal slovenia.info, prisotnosti na socialnih omrežjih in dobrih praksah na področju IKT v različnih evropskih državah. Srečanje je potekalo v okviru evropskega projekta DANTE, pri katerem sodeluje Razvojni center Srca Slovenije.


 

Produkcija: Peternet